Бананове печиво



СКЛАДНИКИ:

  • Банан - 1-2 шт. (залежно від розміру)
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 100 г (якщо банани солодкі, то цукру можна додати менше)
  • Вершкове масло - 50-70 гр.
  • Сода - 0,5 ч.л.
  • Борошно - 2 склянки

Приготування:

1. Яйця та цукор збити до білої піни.

2. Банани очистити від шкірки та виделкою перетерти в пюре.

3. У яєчну суміш додати вершкове масло. Можна його не розтоплювати, але воно повинно бути м'яким, щоб було зручно збивати.

4. Додаємо пюре до цукрово-яєчної суміші, все добре перемішуємо, всипаємо соду.

5. Додаємо борошно. Тісто борошна візьме трохи більше, тому не бійтеся досипати.

6. Замішуємо тісто. Даємо йому відпочити в холоді 15 хвилин.

7. Розкачуємо тісто, вирізаємо печиво, використовуючи ваші улюблені формочки. Відправляємо печиво в духовку, випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин.

8. Подаємо до чаю, кави, компоту.

Гарна компанія та солодке бананове печиво обов'язково піднімуть вам настрій!

СМАЧНОГО!


Дорогі читачі, щоб не втратити рецепт, тисніть «лайк», а потім «поділитися». Так він назавжди залишиться на вашій стіні, а крім того,  його зможуть побачити ваші друзі! 
І не забувайте коментувати!