Що означає номер вашого помешкання?


Разом з помешканням нам дістається і його номер. Навряд чи хтось замислювався над тим, що в цьому номері може бути прихований якийсь сенс.

Для початку обчислюємо нумерологічне число квартири та дізнаємося, як жити далі.

Розрахунок простий: 

Наприклад, квартира з номером 138 = 1 + 3 + 8 = 12.
1 + 2 = 3.
 
Тобто 3 - нумерологічне число квартири 138. 




1
Планета - Сонце. Творчість.
Така квартира наповнює її господарів творчою енергією і радістю життя. Вона дозволяє людині виділитися, привернути увагу довколишніх. У ній буде затишно художникам, поетам, письменникам, журналістам. У квартирі має бути багато додаткового освітлення, а домінуюча гамма - помаранчево-червона. Атмосфера такого помешкання безтурботна та відкрита. Воно призначене лише для добрих людей, злі ж в такому будинку терпітимуть одні збитки.

2
Планета - Місяць. Інтуїція та споглядання. 
Квартира підходить людям, які працюють з маленькими дітьми, кулінарам та музикантам. Головний акцент в такому помешканні повинен робитися на дзеркала, а основний колір - ніжно-кремовий, з невеликими вкрапленнями смарагдово-зеленого. Подбайте про зовнішній вигляд ванної кімнати. Вона має бути бездоганною.

3
Планета - Марс. Воля, рішучість, дія. 
Ця квартира не для ледарів. Якщо власники будуть пасивними, важливі життєві події пройдуть повз них. У цьому помешканні доведеться весь час щось лагодити: водопровід, замки, стільці. Господарі мусять завжди бути в тонусі й в постійному русі, інакше застій енергії спричинить хвороби. В інтер'єрі має бути багато яскравих кольорів. Найактивніші місця - вбиральня та передпокій, подбайте про них.


4
 Планета - Меркурій. Контакти.
У такій квартирі повинна «мешкати» максимальна чесність - брехня повернеться до вас назад. Тих, хто живе в цьому будинку часто тягне подорожувати. Готуйтеся багато спілкуватися, причому не лише вдома, а й на роботі: ця квартира обіцяє вам дуже багато диспетчерської роботи. Головні в інтер'єрі об'єкти, пов'язані з інформацією: починаючи від телевізора та телефону, закінчуючи фотографіями на стінах та ієрогліфами в рамках. Сприятливими кольорами будуть блакитний, сірий, синій з жовтим.

5
Планета - Юпітер. Розширення. Тут все глобально: життя цієї квартири може бути пов'язана з політикою, наукою, все служить об'єднанню людей в ім'я якоїсь ідеї. Для цього помешкання підходить пурпуровий колір, а справжньою окрасою послужать бронзові предмети, особливо привезені з далеких країн. Не дозволяйте собі гніватися і все у вас буде добре. Не забудьте ще про велику бібліотеку!

цифра 6
Планета - Венера. Відпочинок, любов та комфорт. Пощастило мешканцям такої квартири))) Тут живуть або добрі й гостинні люди, або затяті скандалісти. Кольори дуже теплі: в бежево-коричневій гамі. В інтер’єрі цього будинку - великі м'які дивани, круглий стіл, килими, квіти. Будинок - повна чаша. Зазвичай в такій квартирі люблять тварин, кішок чи собак. Не сваріться в такому будинку, виним завжди буде той, хто сварку розпочав.


цифра 7
Планета - Сатурн. Суцільні випробування! Мешканці такого помешкання нерідко бувають в скрутному становищі і відчувають різного роду обмеження, але не все так погано. У цій квартирі вам вдасться зайнятися накопиченням, оволодіти якимось професійним вмінням. Головне, частіше аналізуйте свої справи та вчинки. На користь підуть голодування і заняття йогою! Переважний колір - темно-синій. Домінант в інтер'єрі немає.

цифра 8
Планета - Уран. Це квартира астрологів та ясновидців, якщо туди занесе якогось прагматика чи матеріаліста, він виявиться біля розбитого корита. У цій квартирі ви завжди будете оточені друзями. Для її оформлення використовуйте яскраві райдужні кольори, і обов'язково повинен бути присутнім небесно-блакитний колір! Будьте обережні з електричними приладами і тримайте вікна чистими.

цифра 9
Планета - Нептун. Вельми важка квартира! Добре в ній буде священикам, музикантам, морякам і екстрасенсам. Тут дуже легко застрягнути в нездійснених мріях та набуть багато шкідливих звичок.
Ця квартира, немов Бермудський трикутник, вічно кудись зникають речі, і все позбавлене здорового глузду.

Ось тепер можна перевірити, як ваша квартира і атмосфера в ній поєднуються із запропонованою характеристикою. Але не варто ставитися до цих відомостей занадто серйозно. Зрештою, квартира - це дзеркало її господарів, і якою їй бути, вирішувати лише вам!

За матеріалами uduba.com

______________________
Вас може зацікавити:
 
10 принципів кожного знаку зодіаку 
Тест, який розповість про тебе абсолютно все! 
10 лайфхаків, як досягнути мети 

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»