10 ідеальних поєднань кольорів. Безпрограшні варіанти

Щоб створити гарний гардероб, необхідно знати нюанси поєднання відтінків між собою. Інакше виглядати ви будете безглуздо. Щоб грамотно комбінувати речі, рекомендується вивчити список вдалих поєднань кольорів.


Синій
Належить до аристократичних відтінків. Чудово поєднується з відтінком слонової кістки, білим та бежевим.


Допускається поєднання синього з червоною та жовтою гамою.
Поєднання з коричневим та теракотовим кольором створює благородний вигляд.



Рожевий
Якщо хочеться додати трішки жіночності та ніжності, варто обирати рожеву палітру. До неї личитимуть відтінки синього та блакитного, бежевого й коричневого. Особливо вдало виглядає поєднання з білим.


Подібне рішення є універсальним й підходить як для прогулянок, так і для ділової зустрічі чи роботи. У холодну пору можна доповнити рожеве пальто штанами світлого кольору.


Довідка! Обираючи ідеальне поєднання, пам'ятайте про власні індивідуальні особливості. Обрана палітра повинна вам личити. Враховувати слід колір шкіри, волосся, очей. Все це відіграє важливу роль при створенні приголомшливого образу.


Гірчичний

Для нього слід обирати близькі відтінки. До них відноситься шоколадний, жовтий. До базових кольорів відносяться чорний та білий. Також можна комбінувати гірчичний з темно-зеленим кольором.



Якщо хочеться залишатися жіночною навіть в офісі, просто додайте до зазначеного відтінку рожевий. Робочий дрес-код порушено не буде, але вбрання вийде з ноткою ніжності.


Морські мотиви

Такі мотиви популярні ще з 30-х років минулого століття. Саме тоді Коко Шанель ввела морську тематику у свій гардероб. Почалося все з придбання «матроски». І до сьогоднішнього дня смужка в темно-синій гамі залишається дуже стильним та актуальним принтом.



Морські мотиви допускають поєднання синього, червоного, білого та чорного. Щоб вбрання виглядало більш вишукано, рекомендується додати золоті аксесуари.



Сірий

Багато хто вважає цей відтінок нудним. Однак, це зовсім не так, якщо грамотно його обіграти. Сірий є основою офісного стилю. Але зовсім не обов'язково одягатися в нього повністю.


Колір прекрасно гармонує з зеленою палітрою. Підходять відтінки від оливкового до м'ятного. Тому варто поєднати сірий з зеленим і отримати ідеальний робочий варіант, свіжий та не нудний.


Денім

Раніше заборонялося поєднувати різні відтінки деніму між собою. Зараз всі заборони скасовані. Джинсові речі, які не ідентичні за гамою, можна одягати разом. Важливо лише, щоб відтінки не збігалися. Якщо низ з темного деніму, тоді для верху обирайте світлий.


Гарно поєднуються кольори: блакитний, синій і шоколадний.


Червоний

Вважається кольором для впевнених в собі особистостей. Речі цього відтінку приковують загальну увагу через яскравість.

Повністю червоне вбрання з голови до ніг виглядає не дуже привабливо та надто сексуально. Класичним дуетом вважається червоний з чорним. Краще, якщо відтінки будуть виглядати як великі блоки, а не дрібні деталі.



Марсала

Відтінок отримав свою назву завдяки сицилійському вину. Марсала відмінно поєднується з багатьма іншими кольорами. Найбільш виграшно виглядає з базовими, включаючи сірий, бежевий, та кавовий.


Стандартні білий та чорний також підійдуть, але ефектніше поєднувати рідкісні відтінки.


Пастель

Дуже добре комбінується між собою. Додавайте в образ рожевий, лавандовий. Це допоможе виглядати легко, елегантно та жіночно.


Білий

Вже не раз відзначалася його універсальність. Тому до нього личитиме будь-яка гамма.


Чудово виглядає з синім та червоним.


Красиво виглядає комбінація з пісочним тоном.



Складнощів в поєднанні різних кольорів немає. Потрібно лише зрозуміти, які з них гармоніюють між собою, тоді ви зможете отримувати щодня цікаві й гарні поєднання кольорів у вбранні.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе