Обережно, сіль!
При вживанні
в їжу солі (кухонної, морської, чорної і т.п. - не важливо) слід знати,
що вона являє собою неорганічний мінерал.
А наш організм,
краще засвоює органіку!
Тому, запам’ятайте, що повністю наш організм сіль не засвоює!
Куди ж все дівається?
Оскільки наш
організм дуже розумний, а його запаси колосальні, він, щоб продовжувати добре функціонувати,
починає відкладати сіль у «віддалені куточки» нашого тіла: суглоби й кінцівки.
Концентрація солі поступово зростає, з'являються сольові відкладення. Все це зумовлює
виникнення різних хворіб, які супроводжуються болем у суглобах. Вам
це потрібно?
Як відмовитися від споживання солі?
Просто
перестати її вживати на наступний день! Або почати вживати менше!
Що відбувається після відмови від солі?
По-перше,
ваше тіло та обличчя, особливо, вранці буде менш набряклим. По-друге, приблизно
через 20 днів у вас відновиться нормальний природний смак, рецептори на язиці
почнуть відчувати спожиту їжу повноцінно, без спотворень, а ви зможете
насолоджуватися її повноцінним смаком!
По-друге,
коли ви відвикнете від солі, вам не потрібен буде замінник! Замість солі страви
можна, заправляти меленим чорним перцем, іншими натуральними приправами, а
також вичавлювати в них трохи лимонного соку і/або додавати ламінарію, що, до
речі, ще й дуже корисно!
Навіть якщо
ви повністю не зможете відмовитися від солі, то, принаймні, скоротіть її споживання, будете лише у
виграші!