Обережно, сіль!



При вживанні в їжу солі (кухонної, морської, чорної і т.п. - не важливо) слід знати, що вона являє собою неорганічний мінерал.

А наш організм, краще засвоює органіку!

Тому, запам’ятайте, що повністю наш організм сіль не засвоює!

Куди ж все дівається?

Оскільки наш організм дуже розумний, а його запаси колосальні, він, щоб продовжувати добре функціонувати, починає відкладати сіль у «віддалені куточки» нашого тіла: суглоби й кінцівки. Концентрація солі поступово зростає, з'являються сольові відкладення. Все це зумовлює виникнення різних хворіб, які супроводжуються болем у суглобах. Вам це потрібно?

Як відмовитися від споживання солі?

Просто перестати її вживати на наступний день! Або почати вживати менше!


Що відбувається після відмови від солі?

По-перше, ваше тіло та обличчя, особливо, вранці буде менш набряклим. По-друге, приблизно через 20 днів у вас відновиться нормальний природний смак, рецептори на язиці почнуть відчувати спожиту їжу повноцінно, без спотворень, а ви зможете насолоджуватися її повноцінним смаком!

По-друге, коли ви відвикнете від солі, вам не потрібен буде замінник! Замість солі страви можна, заправляти меленим чорним перцем, іншими натуральними приправами, а також вичавлювати в них трохи лимонного соку і/або додавати ламінарію, що, до речі, ще й дуже корисно!

Навіть якщо ви повністю не зможете відмовитися від солі, то, принаймні, скоротіть її споживання, будете лише у виграші!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»