12 речей, які ми розуміємо лише з досвідом та віком

 

1. Успіх - це рідкість, в той час, як провал - нормальне явище.

 

2. Наші батьки не такі вже й дурні, як ми гадали. З віком стає зрозуміло, що більшість порад, які вони нам давали, були справді цінними й ефективними.

 

3. Кожен з нас не такий вже поважний, як він думає.

 

4. Справжню оцінку сучасного рівня нашого життя можна зробити лише тоді, коли ви знайомі з жахами людської історії. Ніколи не скаржтеся на життя!

 

5. Все, що ми робимо, часом має підсвідомий вплив на інших. Тому нам слід чинити якомога добріше і краще. Ну, або принаймні, хоча б не завдавати шкоди іншим.

 

6. Завжди можна знайти компроміс. Життя - це баланс.

 

7. Бути товариським та люб'язним вкрай важливо при досягненні успіху у сфері вашої професійної діяльності.

 

8. Життя стає набагато простішим і набагато цікавішим, коли ми починаємо керуватися своїми власними цінностями й мораллю, а не чужими й нав'язаними нам суспільством.

 

9. Вживайте алкоголь з розумом! Це не якийсь банальний рядок. Це правило на все життя. Алкоголь може вас знищити. Або, як мінімум, вашу репутацію.

 

10. Не кожна гра варта свічок. Іноді краще утриматися.

 

11. Все, що б ми не робили, піддається критиці та обговоренню, особливо якщо справа відбувається в жіночому колективі)))

 

12. Те, що з віком ми щоразу озираємося назад і шкодуємо про те, що ми думали чи робили, цілком нормальне та природне явище, на якому не варто зациклюватися.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Коли люди демонструють вам свою байдужість - вірте їм