Улюблені маринади для риби



Розрахунок на рибу вагою 500 г.

Цибулевий
Цибуля ріпчаста 100 г. + щіпка солі, перцю, орегано + вода 40 мл.
Все збити в блендері, маринувати в холодильнику 2 години.

Імбирний
Соєвий соус - 3 ст.л + імбир свіжий тертий - 1 ст.л + сіль, перець + горілка 1 ст.л.
Маринувати 1 годину в холодильнику.

Апельсиновий
Сік вичавлений апельсиновий - 150 г. + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 1 годину.



Зелений
Кінза-30 гр + часник 4 зубчики, масло рослинне - 2 ст.л + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 2 години.

Карі
Соєвий соус - 3 ст.л. + спеції «Карі» - 1 ст.л. + базилік - 1 ч.л. + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 1 годину.

Лимонний
Сік лимона - 3 ст.л. + оцет винний - 2 ч.л. + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 1 годину.

Гірчичний
Гірчиця діжонська - 2 ч.л. + соєвий соус - 3 ст.л. + гірчиця зерниста - 2 ч.л + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 2 години.



Перцевий
Перець чилі - 15-20 г. + соєвий соус 3 ст.л + часник - 3 зубчика + паприка - 1 ч.л + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 1 годину.

Кефірний
Кефір - 100 мл. + зелень - 20 г. + сіль, перець + гірчиця - 1 ст.л.
Маринувати в холодильнику 2 години.

Вершковий
Вершки 10% - 100 мл + часник 2 зубчики + орегано - 1 ч.л. + сіль, перець. 
Маринувати в холодильнику 2 години.


Дорогі читачі, щоб не втратити рецепти маринадів до риби, тисніть «вподобати», а потім «поділитися». Так вони назавжди залишаться на вашій стіні, а крім того, їх зможуть побачити ваші друзі!
І не забувайте коментувати!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе