Улюблені маринади для риби
Розрахунок
на рибу вагою 500 г.
Цибулевий
Цибуля
ріпчаста 100 г. + щіпка солі, перцю, орегано + вода 40 мл.
Все збити в
блендері, маринувати в холодильнику 2 години.
Імбирний
Соєвий
соус - 3 ст.л + імбир свіжий тертий - 1 ст.л + сіль, перець + горілка 1 ст.л.
Маринувати 1 годину
в холодильнику.
Апельсиновий
Сік
вичавлений апельсиновий - 150 г. + сіль, перець.
Маринувати в
холодильнику 1 годину.
Зелений
Кінза-30
гр + часник 4 зубчики, масло рослинне - 2 ст.л + сіль, перець.
Маринувати в
холодильнику 2 години.
Карі
Соєвий
соус - 3 ст.л. + спеції «Карі» - 1 ст.л. + базилік - 1 ч.л. + сіль, перець.
Маринувати в
холодильнику 1 годину.
Лимонний
Сік
лимона - 3 ст.л. + оцет винний - 2 ч.л. + сіль, перець.
Маринувати в
холодильнику 1 годину.
Гірчичний
Гірчиця
діжонська - 2 ч.л. + соєвий соус - 3 ст.л. + гірчиця зерниста - 2 ч.л + сіль,
перець.
Маринувати в
холодильнику 2 години.
Перцевий
Перець
чилі - 15-20 г. + соєвий соус 3 ст.л + часник - 3 зубчика + паприка - 1 ч.л +
сіль, перець.
Маринувати в
холодильнику 1 годину.
Кефірний
Кефір
- 100 мл. + зелень - 20 г. + сіль, перець + гірчиця - 1 ст.л.
Маринувати в
холодильнику 2 години.
Вершковий
Вершки
10% - 100 мл + часник 2 зубчики + орегано - 1 ч.л. + сіль, перець.
Маринувати в холодильнику 2 години.
Маринувати в холодильнику 2 години.
Дорогі
читачі, щоб не втратити рецепти маринадів до риби, тисніть «вподобати»,
а потім «поділитися». Так вони назавжди залишаться на вашій стіні, а
крім того, їх зможуть побачити ваші друзі!
І
не забувайте коментувати!