10 фільмів для створення новорічного настрою


Збирайте близьких, одягайте светри з оленями та теплі шкарпетки, заварюйте чай, купуйте мандаринки та починайте перегляд улюблених фільмів зі святковим настроєм.

 

Пекельна Хоругва, або Козацьке Різдво. 

2019

 

Фільм перенесе глядачів у часи відважних козаків із Запорозької Січі. Їхні подвиги давно не дають спокою підступному Чорту, і він вирішує укласти парі зі Святим Петром. Якщо йому вдасться підкорити та утримати до Різдва найбільш хороброго козака Семена, він зможе знищити весь козацький рід. Але Семен так просто не здається, а чари Чорта на нього зовсім не діють. У стрічці багато народного гумору, козацької героїки, міфології та вірувань.

 

Реальне кохання. 

2003

 

Однозначно сучасна класика просто з Англії. Обов'язково до перегляду. У цьому фільмі історії абсолютно різних людей - вдівця та рок-зірки, прем'єр-міністра й патологічного невдахи, початківців порнозірок й закоханого школяра, письменника й обдуреної дружини - хитро сплелися воєдино за 5 тижнів до Різдва. Закручений та одночасно зворушливий сюжет, блискучий акторський склад та легендарні саундтреки. Ви ще сумніваєтеся?

 

Здрастуй, тату, Новий рік! 2. 

2017

 

Неймовірно зворушлива історія. Із зоряним акторським складом та в кращих традиціях різдвяної американської комедії. Історія про суперництво між двома кардинально різними за характером, світоглядом та методах виховання батьками, які вирішили для своїх дітей зробити ідеальне свято. Немає тієї ворожнечі, що полюбилася всім в першій частині. Але атмосферу загострює старше покоління, яке вирішило бути присутнім на святі. Чудовий настрій та віра в «різдвяне диво» забезпечені.

 

Щоденник Бріджит Джонс. 

2001

 

Хіба можна забути історію цієї харизматичної, життєрадісної та неймовірно чарівної дівчини? Так, переглядати «Щоденник» незалежно від ситуації звичка хороша. Але ми забули, що її історія починається під Різдво. Коли Бріджит зустрічає самого Марка Дарсі. Хоч він спочатку й не особливо привертає увагу героїні. Адже перед нею стоїть серйозне завдання - почати життя спочатку. Кинути пити, палити та схуднути. Вдалося їй це чи ні, ми всі добре знаємо. Але це не означає, що ми не переглянемо цей фільм ще раз.

 

Нова різдвяна казка. 

1988

 

Куди ж без класики? Казку Дікенса знають всі. Як і бачили її численні кіно і мультиваріації. Особисто нам полюбилася саме ця версія. Дія розгортається на вулицях Нью-Йорка, де сучасний Скрудж - цинічний магнат Френк Крос, отримує особливий подарунок в різдвяну ніч - програму перевиховання, якою займуться різдвяні примари.

 

Вечори на хуторі біля Диканьки. 

1961

 

Все-таки класика не має віку. Ідеальний варіант для перегляду, як з дітьми, так і з батьками. Легендарна історія коваля Вакули, що відправився в ніч перед Різдвом на пошуки черевичок для коханої Оксани. Погодьтеся, яке Різдво і Новий рік без цієї кіноказки за повістю М.Гоголя «Ніч перед Різдвом»?

 


Всі фільми про Гаррі Поттера

 

Скажіть, що ви не любите історії про юного чарівника, і я вам не повірю. Фільми розповідають історію Гаррі та його друзів. Так, вони зовсім не про Різдво. Але ми ж знаємо, що вся справа в атмосфері чаклунства, якою пронизаний весь сюжет. Так і хочеться накинути плащ-невидимку та потрапити в Гоґсмід - Солодке королівство!

 

Подарунок на Різдво. 

1996

 

Трохи наївна, почасти неправдоподібна, але дуже добра й весела різдвяна комедія, що показує, на що готові батьки в прагненні здобути кращий подарунок для своїх дітей. Арнольд Шварценеггер - на висоті!

 

Пережити Різдво.

2004 

 

Бійся своїх бажань, адже вони мають властивість збуватися. І загадуй їх правильно. Інакше результат тебе може зовсім не порадувати. Як і не втішив головного героя у виконанні Бена Аффлека. Заплативши за можливість бути членом сім'ї на Різдво, не завжди вгадаєш, чи збігається твоя ідилія з «сімейною».

 

Бетмен повертається.

1992 

 

Досить екстравагантний вибір для «різдвяної збірки». Однак це хороша можливість подивитися на бертонівську класику з появою Пінгвіна (Денні Де Віто) і Жінки-кішки (Мішель Пфайфер). Зимово-різдвяна атмосфера в контрастних похмурих декораціях Готема.

 

Швидше кличте близьких та вмикайте ці фільми для новорічного настрою. 

Затишних вам вечорів! 

 

Свято наближається, свято наближається... 

Чуєте?

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»