5 підказок, як отримувати все, що забажаєш

Насправді будь-яка людина може отримати все, що забажає. Як магніт, ми притягуємо у своє життя лише ті події та людей, які відповідають нашим думкам. Треба лише правильно надіслати «запит», і Всесвіт неодмінно на нього відповість.

 
Роби свій ранок добрим!
Хто починає день на позитивній ноті, той так його й завершує. Якщо, з самого ранку, налаштувати себе на позитивну хвилю, то все тобі в цей день вдасться. Для цього не треба щоразу перемикати будильник «ще на 5 хвилин», щоб потім з поспіхом збиратися та нестися на роботу, розуміючи, що начальство влаштує вранішній наганяй за запізнення. 
Прокидайся заздалегідь, і тоді у тебе буде час на тренування, контрастний душ, сніданок, макіяж та ще безліч справ, які ти плануєш на ранок.

Не пливи за течією, а усвідомлено плануй своє життя!
Цікаво, як можна досягти успіху, якщо точно не знаєш чого хочеш. Саме це й відбувається з нами, коли ми скаржимося на життя, а навіть цілі виразної не маємо. Дожити до п'ятниці чи відпустки - ось, зрозуміла й озвучена багатьма мета. Виправити це допоможе банальне планування, розставляння пріоритетів та цілей. 
Хтось використовує для цього карту бажань, хтось пише звичайні списки на день, тиждень, місяць, рік та довше. 
 
Який варіант оберете ви - не так важливо, головне, щоб він вам подобався.

Щодня проговорюй свої цілі!
Цілі визначено, але не варто забувати про них. Проговорюй їх щодня, щоб програмувати свою свідомість на досягнення. Для цього напиши цілі на аркуші паперу або в електронному вигляді, й щоранку їх перечитуй. Ця звичка повинна стати частиною твоєї щоденної ранкової рутини, як чистити зуби, наприклад, або приймати контрастний душ. 

 

Рекомендую прочитати:

10 помилок, які псують твоє життя

 

Цілі можуть бути будь-якими - як короткостроковими, так на рік і більше. Головне, щоб вони відповідали твоїм пріоритетам. 
Почни вже сьогодні, щоб кардинально змінити життя вже завтра.

Думай лише позитивно!
Твої думки мають бути позитивним, інакше ти сама себе програмуватимеш на невдачі. Іноді трапляється так, що ми мислимо позитивно, але неприємності трапляються - з цим нічого не вдієш, таке життя. У такій ситуації не варто надто хвилюватися чи жаліти себе. 
Потрібно бути вдячною за все те, що вже прийшло у твоє життя і прийде знову.  
 
Не всі люди на землі мають те, що є у тебе і багато хто мріє опинитися на твоєму місці. 
 
Читай позитивні афірмації та пиши в щоденнику слова подяки.

Не лише мрій, але й дій!
Плани та цілі - це добре, але треба не лише мріяти, а й діяти. Для цього до кожної твоєї мети має бути чіткий план дій: що, де, як і коли.  
 
Кожен день ти маєш робити крок, хай і маленький, але такий, який наближатиме тебе до заповітної цілі. І що більше кроків ти робитимеш, то щасливішою почуватимешся, помічаючи власний успіх.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Кохання чи співзалежні стосунки? 11 головних відмінностей