Найнебезпечніші продукти для сніданку

«Сніданок з'їж сам, обідом поділися з другом, а вечерю віддай ворогові», - цей вислів ми чуємо постійно. І добре розуміємо важливість сніданку, адже організм вранці потребує нової порції енергії, що б там не говорили прихильники «ранкового голодування».

 

Однак, навіть легкий перекус неправильною їжею може серйозно нашкодити, підштовхнути організм до ожиріння або погіршити хронічні захворювання.

 

Ось ці небезпечніші продукти для ранкової трапези:

 

Фруктовий сік

 

Магазинні соки, скільки б раз не писали на них «100%» або «натуральний продукт», підсолоджені за допомогою цукру або фруктози. А тому вживання такого соку посилює дисбаланс глюкози в організмі.


 

Плавлений сир

 

Цей продукт вранці підвищує ризик розвитку хвороб серця та судин. Все через наявність тут насичених жирів. Дієтологи наполегливо рекомендують надавати перевагу маложирним ропним сирам - бринзі, сулугуні.

 

Кекси, круасани

 

З корисного тут тільки яйця. Борошно і цукор на сніданок - справжній злочин проти організму. А наповнювачі з начебто джему, сухофруктів чи шоколаду зумовлюють лише стрибки глюкози. Про те, наскільки ці продукти калорійні й говорити не варто.


 

Сухі сніданки

 

Підсолоджені сніданки швидкого приготування нерідко позиціюється як «здорове харчування» або «продукти для схуднення». Насправді ж цільного зерна тут, як «кіт наплакав». Зате цукру стільки, що рівень інсуліну в крові різко змінюється. В результаті людина стає дратівливою та злою. 

 

Ось вам і здоровий сніданок!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»