13 жіночих особливостей, про які чоловіки навіть не здогадуються


Кожна жінка має унікальний характер та енергетику, кожна по-своєму розумна, талановита й красива. Але це не заважає представницям різних культур й вікових груп мати певні спільні риси.

Чи готові дізнатися про те, що об'єднує всіх жінок світу?

 
Найцікавіші факти про жінок, які допоможуть краще зрозуміти їх страхи, думки й потреби:

1. За незліченними опитуваннями, лише 10% жінок абсолютно задоволені своєю зовнішністю та фігурою, тому нічого не хотіли б в собі змінити.

Решта 90% сповнені комплексів й заздрять суперницям з модельними параметрами. До речі, жінки не часто заздрять високому інтелекту, який вони вважають просто приємним бонусом.

2. Всупереч природній емоційності й прагненні будувати відносини, жінки закохуються набагато пізніше ніж чоловіки.

Вони прагматичніше ставляться до своїх обранців й швидше відновлюються після розриву. Щоб прив'язатися до чоловіка, їм необхідно не менше 5-7 побачень. Тоді як чоловікам досить 1-3 зустрічей, після яких вони можуть абсолютно втратити голову.

3. На відміну від чоловіків жінки прагнуть розв'язувати проблеми, вдаючись до «групових консультацій».

Їм життєво необхідно комусь виговоритися, обговорити ідеї, посперечатися, тому що процесі діалогу вони думають й того ж очікують від своїх чоловіків.

4. Вчені стверджують, що здебільшого жінкам подобаються накачані тестостероном чоловіки, але для довготривалих відносин вони обирають м'яких та дбайливих.

76% дівчат з 100% надають перевагу чоловікам з пивним животиком, а не м'язистим красеням. Свій вибір вони пояснюють тим, що хочуть бачити поруч добрих, стабільних та безпечних партнерів.

5. Багато жінок вважають привабливими чоловіків, які займаються не зовсім чоловічими справами – приготуванням їжі або іграми з дітьми.

Парадокс також в тому, що похмуре та зосереджене обличчя обранця здається їм більш сексуальним, ніж відкрите й усміхнене.

6. Дівчата до 25 років вважають за краще будувати відносини з чоловіками,  які старші від них.

Якщо залицяльник молодший більш ніж на 2 роки - це серйозний привід відмовити йому в спілкуванні.

 
7. Багато жінок відчувають себе незахищеними, якщо їх руки нічим не зайняті.

Їм справді потрібно постійно щось смикати, тримати телефон, перекладати серветки, грати обручкою або намотувати кучерик на палець. Можливо, тому вони так люблять носити аксесуари й рідко виходять з дому без сумочки.

8. Статистика стверджує, що жінки в 1,3 раза частіше за чоловіків прагнуть накласти на себе руки.

Просто вони обирають менш радикальні методи - таблетки, різання вен - тому їх швидше рятують. Тоді як чоловіки діють більш грубо й безповоротно.

9. Багато жінок при знайомстві з друзями свого обранця починають активно фліртувати.

Це їх спосіб сподобатися близьким коханого чоловіка й тим самим підстрахувати себе - зачаровані товариші не стануть колупатися в її минулому або вадах характеру, та й не будуть відмовляти приятеля від відносин.

10. Жінка здатна закохатися в чоловіка після першої інтимної близькості.

Справа в окситоцині, який виділяється під час інтиму й допомагає їй стати більш довірливою та відкритою. Окситоцин вимикає тривогу та страх, так що вона перестає захищатися й починає відчувати справжню симпатію. У чоловіків все не так просто: ними рухає дофамін - гормон задоволення.

11. У жінок добре розвинений периферичний зір, завдяки якому вони можуть помічати найдрібніші деталі в довколишньому середовищі.

Крім того, майже 3% жінок володіють тетрахроматією - здатністю розрізняти відтінки набагато краще, ніж це роблять звичайні люди. Можливо, тому вони так прискіпливі в підборі колірної гами свого гардеробу?

12. Настрій жінок такий нестабільний через постійні гормональні стрибки.

Вони дійсно можуть плакати, злитися або ображатися без причини. Хоча стоп! Причина є - проблеми з гормонами на тлі уповільнених хронічних запалень в організмі.

13. Попри прогресивну моду серед чоловіків на бороди й вуса, більшість жінок вважають, що краще будувати відносини з гарно вибритими чоловіками.

Чому? Це показник того, наскільки партнер вміє дбати про себе й свою обраницю. Адже щетина викликає у неї подразнення. Якщо він готовий заради неї голитися щодня, значить, дійсно кохає.

Популярні дописи з цього блогу

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе

Психологічний тест. Кому б ви допомогли у першу чергу?