Діти-генії. Під якими знаками зодіаку вони частіше народжуються?


 
Щоб стати батьком інтелектуально розвиненої й обдарованої дитини, недостатньо бути просто начитаним та мати широкий кругозір. Якщо спиратися на статистику, то виявляється, що найчастіше генії народжуються в певні періоди року, тобто під конкретними знаками зодіаку. Розглянемо, під якими саме знаками найчастіше народжуються діти-генії.

Під якими знаками зодіаку частіше народжуються діти-генії?
 
Близнята
Інтелектуально підкований малюк вже з ранніх років вражає дорослих своєю не за віком великою ерудицією. Цей малий дотепник справляє особливе враження на довколишніх своєю феноменальною пам'яттю й зовсім недитячою комунікабельністю. Його цікавить все, починаючи від вмісту під капотом таткового авто, закінчуючи політичними новинами й особливостями будови мозку ссавців. Важко уявити, як вся ця інформація вміщується в його компактній голівці. Але очевидно, що з такими здібностями дитина піде в життя далеко.

Скорпіон
Про те, що перед вами стоїть дитина-геній, ви здогадаєтеся не одразу. Річ у тому, що зайва обережність й скритність просто не дають цьому маленькому мудрагелику проявити себе одразу. А у нього, повірте, є чим з вами поділитися й чим здивувати. Цей малюк володіє великим запасом життєвих сил й неабияким інтелектом. Малий Скорпіончик настільки допитливий, що готовий вивернути свій об'єкт інтересу навиворіт. Не дивуйтеся, якщо одного прекрасного ранку ваш малюк запропонує вам свою підтримку в невідкладній справі, аргументовано пояснюючи, чим та як він може вам допомогти. А він зможе, навіть не сумнівайтеся!
 
Козоріг
Дивлячись на цього маленького «дідка» з поглядом навченої досвідом людини починаєш відчувати себе якось ніяково. Завжди зосереджений й небагатослівний Козоріжок здатний годинами крутити в руках нещодавно подаровану іграшку, тільки б зрозуміти принцип її роботи. І можете не сумніватися, що, врешті-решт, він свого доб'ється. Невиправний упертюх й природжений трудівник, він здатний виконувати великі справи. Головне не квапити його й дозволити розвиватися в комфортному для нього темпі.

Водолій
Поки ви граєте зі своєю дитиною в конструктор або в машинки, найімовірніше, він вже будує далекосяжні плани на те, як він організовує масштабні проєкти з зародження життя на іншій планеті та переселення на неї землян. І, як не парадоксально, це зовсім не дурні дитячі мрії. Дитина-Водолій дійсно розвинена не по роках. Вона відкритий для всього нового й незвіданого. Тому її мало цікавлять звичайні побутові моменти. Вона з дитинства спрямована в майбутнє й точно знає, що зробити для того, щоб життя людства стало кращим.

Риби
Закладений ще в утробі матері творчий потенціал дозволяє маленькій Рибці широко мислити, фантазувати й докопуватися до суті в будь-яких питаннях. Вона не завжди уважна. Іноді розсіяна. Але дарована зірками загострена інтуїція дозволяє їй добре розбиратися в людях й робити навдивовижу точні прогнози стосовно будь-яких полій, що відбудуться незабаром. А для того, щоб цей обдарований мрійник досяг в житті високих результатів, батьки повинні бути впевнені, що він зуміє реалізувати всі фантастичні задуми та ідеї й підтримати його у цьому. 

Сподобався гороскоп? Поділися ним з друзями