Оберіть одне з зображень лотоса, й отримаєте пораду, яку зараз потребуєте

Коли в нашому житті виникають труднощі, то часто наша підсвідомість може підказати набагато більше, ніж свідомість. Особливо, коли мова йде про найскладніше - про вибір.

Як вчинити, щоб розв'язати, а не погіршити проблему? Який з варіантів обрати? Ці питання виникають у кожного з нас. Хоча це може здатися трохи дивним, але те, до чого нас якимось незрозумілим чином притягує, може вказати шлях, яким слід іти. Тобто - дати відповідь, як чинити в тій чи іншій ситуації.

Нижче наведено кілька зображень лотоса. Ваше завдання - уважно розглянути кожне з них й визначити, яке з них вас найбільше приваблює. Не поспішайте, але і не роздумуйте надто довго.
 


Лотос 1
Якщо обрали цей лотос, то ситуація, в якій опинилися, набагато складніша, ніж ви думали. Але це зовсім не означає, що слід панікувати або невтішно лити сльози. Постарайтеся зберігати спокій, наскільки це можливо у вашому випадку. Вибух емоцій та прояв почуттів - це абсолютно нормально. Але - не у вашому випадку. Зараз слід приховати свої емоції якомога глибше.

Пам'ятайте, що іноді відпустити те, що вас турбує, набагато краще. Так, буде боляче, але іноді - це єдиний вихід.

Як би не було важко, не забувайте, що ви - набагато сильніші, ніж можете собі уявити. Ви впораєтеся з усім, повірте. Головне - вчасно зупинитися, заспокоїтися й глибоко дихати.

Лотос 2
Якщо обрали цей лотос, то, швидше за все, вам слід дуже добре подумати над тим, чи правильно оцінюєте ситуацію, й наскільки продуманими є ваші рішення та вчинки. Річ у тому, що коли дієте необдумано, то дуже ризикуєте.

У найближчі тижні ви можете зіткнутися з серйозними неприємностями. Вони виходитимуть від людей, які раптово «полізуть з усіх щілин», щоб зламати вас.

Тому сфокусуйтеся на собі, а не намагайтеся ощасливити всіх людей довкола. Тим більше, що це неможливо. А ось запобігти поганим подіям у своєму житті ви встигнете.
Поміркуйте про своє фінансове становище, подумайте над тим, де та що можна змінити на краще. Можливо, ви зараз розгублені та заплуталися, але з'ясувати ситуацію - зможете.

Навіть якщо вам видаватиметься, що вжитих заходів недостатньо, і що має бути - того не минути, це неправда. У вас все дуже добре виходить. Набагато краще, ніж в інших.

Лотос 3
Якщо обрали цей лотос, то у вашому серці - незмірний біль. І ви з цим нічого не можете вдіяти, як би не старалися. Обраний вами лотос - нагадування про те, що ви зовсім не зобов'язані погоджуватися на роль жертви.

Потратьте час на те, щоб розібратися з проблемами, які обступили з усіх боків. Постарайтеся вийти із зони комфорту, зробити щось рішуче нове й незвичайне. Ви обов'язково подолаєте всі труднощі. Те, що відбувається у вашому житті зараз, не триватиме вічно. Все минає: біла смуга в житті - не за горами.

Зрештою, ви можете озирнутися й збагнете, що в попередні кілька тижнів билися, як справжній боєць. Вам просто слід позбутися токсичних людей, що отруюють життя. Припиніть дозволяти непорядним людям користуватися вашою добротою.

Лотос 4
Якщо обрали цей лотос, то це означає, що останнім часом у вашому житті - справжня кораблетроща. Ви перебуваєте у відчаї, роздратовані й не можете йти вперед.

Отже, головне - зізнатися собі в цьому. Нічого страшного: не ви перші й не ви останні. Не намагайтеся сховатися або втекти від того, що сталося. Хто там що про вас говорить й засуджує - це його проблеми, а не ваші.

Робіть те, що підказує серце. І хай весь світ буде проти!
А ще краще - проводьте більше часу з людьми, які щиро люблять та вірять в вас. Побачите: справи одразу ж налагодяться. Та й настрій - покращиться.

Лотос 5
Якщо обрали цей лотос, значить все у вашому житті зараз добре. Й, навіть якщо незадоволені тим, де або з ким перебуваєте, ви реально рухаєтеся вперед. Просто це не завжди комфортно й радісно.

Наше життя дуже швидкоплинне. Тому подякуйте Богові за те, що поруч близькі та рідні. Намагайтеся проводити з ними якомога більше часу, дарувати їм тепло та любов. Збавте темп. Все одно всіх справ не переробиш. Розслабтеся й одразу ж відчуєте себе краще. Останнім часом ви звалили на себе надто багато справ та турбот, і це вже починає впливати на ваше життя.

Немає нічого поганого в тому, щоб зробити перерву, коли відчуваєте, що вона вам необхідна.

Лотос 6
Якщо обрали цей лотос, значить емоційні шрами набагато глибші, ніж ви готові собі зізнатися. Ваше завдання: впоратися з цим й подолати.

Річ у тім, що всі ваші проблеми - від власних думок. Ви самі створюєте їх у своїй голові. В цьому немає нічого страшного. Просто слід визнати наявність таких шкідливих думок й попрацювати над їх усуненням. Можливо, самостійно, а, можливо, і за допомогою досвідченого психолога.

Нічого не бійтеся. Просто зробіть крок в невідоме. Дайте собі шанс стати щасливими. Те, що сьогодні робить вас нещасними, не всесильне. Це коло завжди можна розірвати - було б бажання.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»