Тварини, яких ви побачите на цьому зображенні, багато розкажуть про вашу особистість

Уважно подивившись на це зображення, ви зможете багато чого дізнатися про риси особистості та ваш спосіб мислення.
 



Моменти, на які слід звернути увагу:

Яку тварину чи тварин ви побачили в першу чергу?

Скільки часу вам знадобилося на те, щоб розгледіти інших тварин?

Скільки та яких тварин ви побачили загалом?

 

Птах
Це свідчить про те, що ви товариські та любите самовиражатися.


 
Краб
Ви щаслива людина. Крім того, у вас дуже гарне почуття гумору.


Птах і краб
Люди, які одночасно побачили і краба, і птаха, є чутливими та емоційними особистостями.

Кінь
Зображення цієї тварини зазвичай привертає увагу незалежних людей, вільних духом.

 
Дельфін
Це свідчить про те, що ви досить креативна й артистична натура.

 
Каченята
Багатьом важко побачити це зображення. Якщо ж спершу ви побачили саме каченят, значить ви спокійна, педантична людина з чудовою концентрацією уваги.


Ведмідь.
За своєю природою ви є лідером, дуже сильною особистістю.


Цуценя
Ви добродушні, любите піклуватися про довколишніх.

*****
Цей тест допомагає визначити домінантні риси вашої особистості. Все тому, що в процесі вибору тварини, головну роль грає ваша підсвідомість. Це приклад конвергентного мислення (здатність мозку обмежувати список опцій, над якими він роздумує). Конвергентне мислення засноване на інстинкті та перевагах. Це мислення дозволяє дати вихід вашим прихованим бажанням.


Цей тест також дозволить вам більше дізнатися про тип вашого мислення. Те, наскільки швидко ви змогли розглянути інших тварин на зображенні, й те, чи змогли ви розгледіти всіх тварин, може допомогти вам визначити стиль мислення та те, наскільки ви уважні.

Для того, щоб побачити птицю і краба необхідна здатність фокусувати увагу на відмінностях.  
 
Якщо ви змогли досить швидко розгледіти ці зображення, то це свідчить про те, що ваш мозок дуже швидко обробляє інформацію. Крім того, ви легко помічаєте взаємозв'язок та повторювані комбінації.

Побачити на зображенні коня ще складніше. Якщо ви змогли повністю розгледіти коня, то це свідчить про уважність до деталей. Ви володієте деталізованим мисленням з добре розвиненою інтуїцією.

Для того, щоб розгледіти дельфіна, потрібен зовсім інший склад мислення. Необхідно максимально розслабити очі. Ця здатність свідчить про креативне, неординарне мислення.

Для того, щоб побачити ведмедя, важлива здатність бачити картину в цілому, не зациклюючись на деталях.

Що більше тварин ви змогли розгледіти, то вища ймовірність того, що у вас більше розвинене дивергентне, а не конвергентне мислення.

Дивергентне мислення полягає у процесі пошуку додаткових варіантів дій. Якщо ви змогли розгледіти чотирьох або більше тварин, це говорить про те, що ви вам властивий саме дивергентний стиль мислення.

Результати досліджень свідчать про те, що у дивергентного мислення є безліч переваг. Таким людям легше дається навчання, вони більш винахідливі в пошуках різноманітних рішень.