13 ознак неперевершеної жінки


У всіх нас є власні уявлення стосовно того, що робить жінку красивою, але що ж робить її неперевершеною? 

 

Рекомендую прочитати:

10 ознак справді мудрої жінки

 

Неперевершена жінка - це звісно суб'єктивне поняття, але точно щось значно більше, ніж гарне обличчя чи красиве тіло. 
 
Це особлива жінка, яка йде життям, залишаючи незабутній слід в пам'яті людей, які зустрілися на її шляху.

У цьому світі безліч неперевершених жінок, й вони мають доволі багато схожих рис. 
 
Ці жінки сильні та незалежні, але не завжди відповідають уявленням суспільства про те, якою має бути жінка.

  Які ознаки роблять жінку неперевершеною й вирізняють серед інших:

1. Вона добра до всіх, хто на це заслуговує.
Така жінка добра й милосердна - але виключно до тих людей, які на це заслуговують. При цьому її реакція на чиїсь негідні вчинки ніколи не буває зверхньою чи зневажливою. Вона вміє постояти за себе, і ніколи не буде «бити на випередження».
2. Вона не здається.
Неперевершена жінка ніколи не здається. Вона готова піти на все, щоб досягти мети. Навіть у найважчих ситуаціях вона здатна бути рішучою у своїх переконаннях.

3. Їй байдуже, що думають про неї довколишні.
Неперевершену жінку абсолютно не турбує те, що говорять про неї інші люди, і тим паче - що ці люди про неї думають. Її байдужа громадська думка чи осуд. Думки сторонніх абсолютно не впливають на її самооцінку.

4. Вона не боїться бути собою.
Неперевершена жінка не соромиться бути собою. Добре знає, хто вона є насправді, й найголовніше, ким вона не є. Ніколи не носить масок, намагаючись вдавати когось іншого.

5. Вона підтримує людей зі свого оточення.
Неперевершена жінка завжди підтримує людей зі свого оточення. Вона не буде завдавати болю іншим. Замість того, щоб підрізати крила, вона допомагає людям літати.

6. Вона вміє визнати свої помилки.
Неперевершена жінка завжди готова визнати, що вона помилилася (якщо це справді так). Коли вона здійснила неправильний вчинок, то не намагається приховати це, й перепросить за першої ж нагоди. Вона не залишає нічого зламаним, якщо може виправити ситуацію, вона робить це.
7. Вона незалежна.
Неперевершена жінка незалежна й не потребує схвалення довколишніх, щоб зберігати позитивний погляд на світ. Вона здатна впоратися з чим завгодно й рідко потребує допомоги.

8. Вона чесна.
Неперевершена жінка набагато чесніша, ніж більшість жінок. Вона не намагається підсолодити гірку пігулку й завжди відверта з довколишніми.

9. Вона знає на що заслуговує.
Неперевершена жінка ніколи не погодиться задовольнятися меншим, ніж те, на що вона дійсно заслуговує. Вона знає собі ціну, знає, з якою поведінкою не миритиметься в жодному разі. Вона не з тих, хто дозволить витирати до себе ноги.

10. Вона не всіх впускає у свою душу.
Неперевершена жінка не впускає у свою душу кого попало. Так, вона не ідеальна, але  душу відкриває лише тим, хто її дійсно розуміє.

 
11. Вона не егоїстка.
Вона завжди пам'ятає про власні інтереси. Але не йтиме до своєї мети, переступаючи через усіх, хто стоїть у неї на шляху. Вона дбає про тих, хто для неї важливий.
12. Вона дає хороші поради.
Неперевершена жінка мудра, й близькі люди цінують її поради. Вона завжди намагається допомогти тим, хто цього потребує.

13. Вона відповідає сама за себе.
Неперевершена жінка нікому не дозволить позбавити себе свободи. Вона завжди говорить сама за себе, й сама за себе відповідає. Ті, хто намагатиметься нею маніпулювати, безсумнівно виявляться в програші, адже навіть не уявляють, наскільки у цієї жінки незламна воля.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе