5 помилок у стосунках, які роблять майже всі жінки

5 помилок у стосунках, які роблять майже всі жінки
Багатьом жінкам не вдається побудувати міцні стосунки з чоловіками, оскільки вони регулярно роблять помилки, через які виникають неминучі розбіжності й все завершується розлученням. 


Якщо вам не вдається знайти спільну мову з чоловіком, можливо, варто змінити тактику своєї поведінки. 
 
Щоб побудувати здорові й щасливі взаємини, необхідно, перш за все, зрозуміти, як не варто вчиняти з партнером.
 
Не будьте схожі на тих жінок, у яких все зазвичай закінчується провалом.


Отже, які типові помилки роблять жінки у стосунках з чоловіками:

1. Самопожертвування
Дивно, але багато жінок щиро вважають, що мають відмовитися від власних інтересів та особистого простору заради коханого чоловіка. 
 
Звідки виникають такі думки незрозуміло - чи це пов'язано з моделлю сім'ї, в якій народилася дівчина (якщо її мати займалася виключно побутом), чи з нав'язаними суспільством стереотипами про те, що жінка як берегиня домашнього вогнища просто зобов'язана присвятити своє життя чоловікові та дітям. 
 
Однак, в будь-якому випадку, відмова від власних інтересів - це прямий шлях до постійного невдоволення та прихованих образ. Це неодмінно відіб'ється на стосунках з чоловіком. 
 
Запам'ятайте - те, що ви заміжня НЕ означає, що треба забути про себе. 

Самопожертва - це не доказ кохання, а шлях до саморуйнування.

2. Сприйняття стосунків як даності
Це стосується переважно пар, які вже багато років разом й минула пристрасть згасла. 
 
У таких людей виникає хибне відчуття, що партнер завжди буде поруч і нікуди не дінеться. Навіщо докладати якихось зусиль, навіщо звертати увагу на якісь його досягнення й тим більше говорити про них? 
 
Адже все одно все буде як раніше. Але в результаті такої поведінки одного партнера інший завжди буде незадоволеним й навряд чи стане це довго терпіти. Тому не варто дивуватися, якщо одного прекрасного дня чоловік оголосить, що йде від вас. 
 
У цьому світі немає нічого постійного, про це варто пам'ятати завжди.
 
Над стосунками, незалежно від того, скільки вони тривають, треба завжди працювати, інакше вони розваляться як картковий будиночок.

3. Гра в «тендітну дівчинку»
Деяким жінкам здається, що для підкорення чоловіка обов'язково треба грати роль капризної, недоторканої, маленької дівчинки. 
 
Вони вважають, що чоловікам подобається оберігати таких дівчаток й робити все для того, щоб вони не сумували. Тому, що маленьких завжди хочеться жаліти та захищати. 
 
Але у психологічно здорових й зрілих чоловіків подібна жіноча поведінка викликає лише одне почуття - роздратування. 
 
Як можна покластися на жінку, яка поводиться мов дитина? Чому він має піклуватися про дорослу жінку, як про безпорадне немовля? 
 
Це ж свого роду тягар... 
 
Жінки, які обирають подібну тактику поведінки, ніколи не сприйматимуться чоловіками серйозно.

4. Замовчування незручних моментів в сексуальному житті
У сфері інтимних стосунків між чоловіком та жінкою не має бути жодних заборонених тем. 
 
Лише за допомогою щирості в інтимному плані обох партнерів можна побудувати довірливі та довготривалі стосунки. 
 
Якщо жінка не говорить відверто про те, що їй не подобається або боїться здатися чоловікові надто розпусною, то такі взаємини приречені на провал. 
 
Партнери, які разом впродовж кількох років вже вміють підсвідомо зчитувати «тривожні дзвіночки», особливо у сфері сексуального життя. 
 
Навіть якщо жінка кілька разів обдурила чоловіка, приховавши свої справжні почуття, то надалі така гра може погано закінчиться, адже роздратування й образа накопичуються, а потім вибухають мов бомба.

Хочете жити в постійній напрузі? Не варто!

5. Постійні ревнощі до чоловіка
Якщо між партнерами немає довіри, то побудувати здорові взаємини нереально. 
 
Деякі жінки вважають, що своїми ревнощами показують чоловікові, наскільки він їм дорогий. Насправді така поведінка свідчить про невпевненість жінки в собі й недовіру до обранця, а він це в будь-якому випадку відчуватиме. 
 
Як можна нормально жити, якщо тобі безперестану дошкуляють запитаннями - де ти був, з ким ти був, чому не дзвонив? Контролювання кожного кроку рано чи пізно розлютить навіть найтерплячішу людину. 
 
Якщо у вас виникло почуття ревнощів, то в першу чергу поставте питання собі - з якими особистими проблемами це пов'язано? Спробуйте зайнятися собою й не ускладнюйте життя партнеру. 
 
Якщо вам важко впоратися з почуттям ревнощів самостійно, тим більше якщо воно не обґрунтоване, зверніться за консультацією до психолога.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Коли люди демонструють вам свою байдужість - вірте їм