10 правил справжньої жінки

10 особливостей справжньої жінки:

Дотримуючись цих правил, справжні жінки будують свою щасливу долю.

1. Насолоджуйся сьогоднішнім днем
Ми весь час поспішаємо, метушимося, прагнемо переробити якомога більше справ за короткий проміжок часу, й часом настільки звикаємо жити в такому ритмі, що перестаємо помічати, скільки всього цікавого й прекрасного відбувається довкола. Справжня жінка вміє «поспішати, не поспішаючи». Вона будує плани на майбутнє, але живе сьогоденням, насолоджуючись кожним прожитим моментом. Справжня жінка не нудиться біля віконця в очікуванні Принца, вона радіє всьому, що підносить їй Всесвіт.

2. Дозволь собі бути справжньою
Сучасний світ вимагає від нас проявів чоловічих якостей. І часом в гонитві за успіхом, в прагненні побудувати кар'єру ми забуваємо про свою жіночність, про своє істинне, природне призначення. Дозволь собі бути м'якою, ніжною, доброю, чуйною, - дозволь собі бути жінкою. Справжня жінка щаслива тим, що народилася в жіночому тілі. Вона відчуває свою унікальність й неповторність, цінує себе й розвиває в собі жіночність - внутрішню та зовнішню.

3. Живи в комфортному темпі
Погодься, постійна гонитва за матеріальними цінностями стомлює й спустошує. Але не менш одноманітним й сумним буде життя, присвячене шаблонним справам. Як відшукати «золоту середину»? Справжня жінка знає відповідь. Вона чудово відчуває свій внутрішній темп й уникає крайностей, адже метушня, так само як і неквапливість, не дають до гарних результатів. Справжня жінка живе так, щоб відчувати смак життя, й це проявляється у неї в усьому - в плавності ходи, в спокійній, розміреній розмові, в умінні виявляти мудрість й приймати зважені рішення.

4. Цінуй себе
Кого сучасні жінки ставлять на перше місце у своєму житті? Чоловіка, дітей, батьків, роботу, заробіток - все що завгодно, лише не себе. А справжня жінка точно знає, що саме вона є джерелом щастя для себе й довколишніх. Якщо їй добре, якщо вона щаслива, то й довкола гармонійна, світла, тепла атмосфера. Ось чому вона дорожить власними інтересами й власним часом, слухає своє серце та довіряє собі.

5. Відсторонись від думки довколишніх
З дитинства ми звикли думати про те, що скажуть про нас інші люди - батьки, вчителі, сусіди, колеги. Ми прагнемо, щоб у нас все було «як у всіх» або, принаймні, «не гірше, ніж в інших». Але чи так це насправді важливо - відповідати чиїмось стандартам? Справжня жінка не рахує «галочки» в списку середньостатистичних життєвих орієнтирів. Вона сама обирає свій шлях, вирішує, чи бути їй заміжньою чи ні, робити кар'єру чи займатися сім'єю і т.д. Вона знає, що подобатися всім неможливо й тому працює над собою лише для себе, а не для того, щоб заслужити схвалення довколишніх.

6. Дотримуйся власних цілей
Повністю незалежних людей не існує. Ми всі живемо в суспільстві, а тому не можемо не враховувати бажання довколишніх, особливо близьких нам людей. Але справжня жінка вже давно виросла з ролі «хорошої дівчинки». Вона піклується про своїх батьків та рідних, але ніколи не підміняє свої бажання та цілі їхніми. Вона знає чого хоче та реалізовує власні мрії, навіть якщо не отримує за це схвалення і похвали.

7. Обходь перешкоди
«Бачу ціль - не бачу перешкод» - це чоловічий стиль поведінки й поширена помилка більшості жінок, яка вартує їм гармонійного особистого життя. Справжня жінка знає, що боротьба - справа чоловіча, тому вона не бореться, не йде напролом, не прагне показати свою силу, а навпаки, дивиться, де та як можна обійти перешкоду. Вона знає, що природа жінки дозволяє їй проявляти гнучкість, знаходити потрібний час і місце, вірний шлях та грамотне розв'язання будь-якої проблеми.

8. Не вдавай з себе жертву
Багато з нас звикли звалювати свої невдачі на обставини, що склалися. Дійсно, це дуже спрощує життя й позбавляє відповідальності. Але справжня жінка просто не може бути жертвою обставин. Вона ніколи не виправдовує свою поведінку тим, що «зірки не так склалися», не втомлює інших розмовами про труднощі на роботі чи в сім'ї, не виправдовує свій поганий настрій байдужістю довколишніх. Вона прагне виглядати доглянутою та привабливою, навіть якщо багато працює, тому що завжди ставить турботу про себе на перше місце.

9. Насолоджуйся самотністю
Самотність часто сприймається нами, як щось негативне. І замість того, щоб заглянути у свій внутрішній світ, насолодитися його глибиною та красою, ми сумуємо та прагнемо втягнути у своє життя випадкових чоловіків. Справжня жінка, навпаки, розуміє, що можливість побути наодинці з собою - це благо та насолода. У ці моменти вона відновлюється, наповнюється енергією та силою. Вона настільки цікава сама собі, що не переймається самотністю.

10. Люби свій вік
Деякі жінки приховують свій вік від чоловіків або навіть применшують його. Ми часто виправдовуємо свою бездіяльність, прикриваючись фразою «вже пізно, не в цьому віці». Справжня жінка не соромиться прожитих років й спокійно приймає свій вік. Для неї не існує заборон чи обмежень, пов'язаних з ним. Вона розуміє, що може бути привабливою, спокусливою й успішної в будь-якому віці. І головне - вона знає, що з віком стає мудрішою й від того ще прекраснішою!