5 способів, за допомогою яких ангели направляють нас



У кожної людини існують інтуїтивні здібності й кожен здатний спілкуватися з Божественним началом. І для цього зовсім не потрібні якісь надприродні таланти або володіння неймовірною магією. Все набагато простіше.

Слід навчитися прислухатися до себе. Необхідно навчитися бути по-справжньому вільними й усвідомити, що свобода - це наш власний вибір. А це означає, що якщо ви захочете налаштуватися на зв'язок з Всевишнім, то вам завжди допоможуть? «Хто?» - запитаєте ви. Ваша душа! Вона завжди допоможе й підтримає.

Ангели-хранителі й Бог пов'язані між собою. Ангели є посланниками Бога, й тому їх пряме призначення - це спілкуватися з нами й вказувати шлях, скеровуючи в потрібному напрямку.

Існує безліч способів зрозуміти, що ангели постійно нас направляють. Як правило, це відбувається в формі почуття або думки, але можуть бути й інші способи, якими ангели намагаються привернути нашу увагу. Так вони намагаються різними способами підказати нам відповідь або рішення. І якою б не була форма цього керівництва - вона завжди буде справжньою. Адже всі ми дуже різні, тому й способи «достукатися» до нас можуть бути найрізноманітнішими.

До кожної людини - свій ключик.

Отже, 5 способів, за допомогою яких ангели направляють нас:

1. Керівництво ангелів ніколи не може нашкодити нам або повести хибним шляхом.
У царстві ангелів не буває негативу, адже вони є істотами чистого світла та любові. Це означає, що їх керівництво - завжди лише на благо.
Насправді Божественне керівництво стимулюватиме позитивні зміни, які необхідні для нашого блага. Іноді це буде розрив з токсичною людиною або ситуацією, яка отруює наше життя й заважає рости. Або вони мотивують нас й дарують надію, коли ми її втрачаємо й вважаємо, що вже ні на що не здатні.

2. Ми здатні відчувати керівництво ангела.
Чакра, яку ще називають сонячним сплетінням, що розташована вище пупка, надзвичайно чутлива до керівництва ангелів (інтуїтивного керівництва) й енергій.
Ті «інтуїтивні відчуття», які ми відчуваємо до людей, ситуацій або рішень, цілком реальні. Це означає, що наша душа спілкується з нами через відчуття в сонячному сплетінні. І ми повинні завжди дуже уважно прослуховуватися до цієї частини тіла.
Якщо відчуваємо незрозумілу нудоту або напругу, то це означає, що хтось або щось нам не підходить. Якщо ж, навпаки, відчуваємо приємне хвилювання або «порхання метеликів», це означає, що ми на правильному шляху.

3. Під керівництвом ангелів ми відчуваємо себе добре.
Іноді, навіть якщо не можемо пояснити чому, ми чомусь знаємо, що для нас краще. Це Божественне начало направляє людину в потрібному напрямку. Хоча спочатку цей напрям й може здаватися нам безглуздим та незрозумілим, але незабаром він принесе успіх та щастя.
Людині властиво сумніватися. Тому на перших порах сумніви долатимуть й вас. Однак, сміливо слідуйте Божественному керівництву, і це принесе мир та гармонію.
Навіть якщо з якоїсь причини цього ще не відбувається, одне лише визнання того, що ви підготовлені й відкриті для керівництва, принесе вам задоволення.

4. Керівництво ангелів відбувається у вигляді знаків.
Ангели спілкуються з нами за допомогою безлічі знаків, які вони посилають, щоб запевнити в підтримці. Наприклад, коли у нас з'явилася якась ідея, то несподівано починаємо стикатися темою яка нас зацікавила буквально на кожному кроці, й кожен раз по-різному. Це знак керівництва ангелів.
Божественне начало дає зрозуміти, що наша ідея насправді дуже хороша - як для нас самих, так і для загального блага. Насправді ми отримуємо подібні знаки постійно, й коли, нарешті, навчимося «читати» їх, то розуміння цього приносить в нашу душу радість та рівновагу.

5. Сигнали, які посилають сили зверху, насправді роблять наше життя легшим.
Керівництво ангелів присутнє завжди.
Для Божественного керівництва не існує часових чи просторових рамок. Коли ми молимося й просимо Бога про підтримку та вдячні, що зіткнулися з невдачами, це правильно. Він обов'язково почує нас.
Якщо ми розвиватимемо свої інтуїтивні відчуття, то зможемо отримувати повідомлення зверху набагато частіше.

Повідомлення, знаки та інтуїтивні відчуття присутні в житті кожної людини. Наше завдання - розпізнати їх, осягнути та прислухатися до порад. Адже ангели не хочуть, щоб ми страждали.