Чесно про шлюб: 8 порад Мішель Обами про те, як зберегти гідні стосунки

«Знаєте, чому вам часом здається більш привабливою інша заміжня жінка?
Тому що хтось інший дійсно її любить й добре про неї піклується ».

Мішель Обама, без перебільшення, є втіленням сили, впевненості в собі, доброти та мудрості. І це стосується не лише її офіційної діяльності та способу життя, адже Мішель також жінка, дружина та мати.

Одного разу вона поділилася дійсно мудрими й чесними порадами про шлюб. Можливо, вони допоможуть й вам поглянути на відносини з нового боку й зробити їх ще міцнішими. Отже...

1.
Не існує нічого, що здається жінці настільки ж загрозливим її добробуту, як поява на горизонті іншої жінки, яка змагається з нею за увагу та любов її чоловіка. Ніщо не може зрівнятися з цим по хворобливості. Ніщо не ранить її гордість так само сильно, як це. Ніщо не може стати для неї більш образливим й принизливим.

Якщо ви любите свою дружину й не хочете її втратити, гасіть такі ситуації в зародку, даючи іншим жінкам чітко зрозуміти, що вони вас абсолютно не цікавлять.

2.
Шлюб розквітає по-справжньому лише тоді, коли пара об'єднує зусилля, й працює над його розвитком та зміцненням спільно, як команда. Коли й чоловік, і дружина з самого початку вирішують, що для них спільна перемога куди важливіше, ніж бажання завжди й в будь-яких обставинах бути першими. Хороший шлюб не виходить просто так, він завжди є наслідком завзятої й наполегливої роботи.

3.
Діти завжди дивляться на вас й слідують вашому прикладу. Саме ваша поведінка створює у них довгострокове уявлення про те, що таке любов, вірність, прихильність і яким повинен бути їх майбутній шлюб. Поводьтеся в шлюбі так, щоб дати їм надію. Дайте їм зрозуміти, що шлюб та сімейне життя - не те, чого потрібно боятися, а найчудовіша річ в їх майбутньому житті.

4.
Хочу ще раз звернутися до чоловіків... Знаєте, чому вам часом здається більш привабливою інша заміжня жінка? Тому що хтось інший дуже сильно її любить й добре про неї піклується. Трава завжди зеленіша в тому саду, де її регулярно поливають. І замість того, щоб пускати слину на зелену траву по той бік паркану, ретельніше доглядайте за травою на своєму боці.

Будь-який чоловік здатний захоплюватися прекрасною жінкою, але лише істинний джентльмен здатний зробити свою жінку найпрекраснішою, бажаною й найчудовішою у всьому світі.

5.
Для того, щоб шлюб був успішним, вам зовсім не потрібен величезний будинок, ідеальний партнер, рахунок з мільйоном доларів або дорога спортивна машина. У вас може бути все перераховане вище, й при цьому ви можете бути глибоко нещасними в сімейному житті. Для того, щоб шлюб був щасливим, вам потрібна лише чесність, вірність один одному й самовіддане кохання. Якщо у вас є все це, вам нема про що турбуватися.

6.
Люди, якими ви себе оточуєте, мають вплив на ваш шлюб. Правильні друзі можуть зробити ваш шлюб набагато міцнішим, а фальшиві - не залишити від нього й каменю на камені. Обирайте друзів з розумом, й не бійтеся позбавлятися тих, які показали свою зловмисність.

7.
Ви не можете побудувати будинок шлюбу поодинці, якщо ваша друга половинка водночас робить все, щоб його зруйнувати. Шлюб буває успішним лише тоді, коли чоловік й дружина працюють над ним разом, як єдине ціле.

8.
Не сприймайте вашого партнера як належне. Не користуйтеся його добротою. Не плутайте вірність вашої другої половинки з всепрощенням. Не грайте з довірою близької людини. Не робіть цього, інакше одного разу, втративши її, зрозумієте, як багато ця людина для вас значила.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе