Потужна фраза, яка допомагає впоратися з більшістю конфліктів

Презентую Вашій увазі одну потужну й дуже ефективну фразу, яка допомагає загасити багато конфліктів. Ця психологічна конструкція заспокоює навіть дуже скривджених й розгніваних людей.
 
Щоб швидше звести нанівець сварку, конфлікт або будь-яку іншу неприємну розмову скажіть: «Ти остання людина на планеті, яку я б хотіла образити!».

Коли людина чує подібне, на підсвідомому рівні у неї спрацьовує кілька важливих перемикачів:

1. Визнання власної значущості, винятковості й особливості. Активно підігрівається почуття важливості. Попри конфлікт, ви цінуєте її набагато вище інших за людей.

2. Візуалізація масштабу вашого небажання її образити. Це ж скільки у нас на планеті людей, величезний світ з мільярдами людей. А вона остання людина на планеті, яку б ви хотіли образити

3. Ще один перемикач - визнання сили вашої особистості. Ви в принципі можете образити. Не боїтеся й не соромитеся це зробити в разі потреби. Але вам це не потрібно. Й тим більше не потрібно ображати людину, на адресу якої звучить ця фраза.
 
Також варто доповнити, що цю сильну мовну конструкцію краще не залишати відкритою. Після того, як ви скажете ці слова, корисно додати пом’якшувальне уточнення й пояснення, чому саме ви не хочете сваритися або конфліктувати з людиною. Чому вам, дійсно, дорогі стосунки з нею.

Щастя Вам та гарного настрою!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»