Предмети та деталі інтер'єру, які несуть в собі негативну енергію

Все, що нас оточує чинить на нас енергетичний вплив. Люди, з якими ми спілкуємося, наповнюють нас або навпаки забирають у нас енергію. Те ж саме стосується й предметів, з якими ми стикаємося день у день. А оскільки найчастіше ми контактуємо з речами та предметами, які знаходяться в нашому будинку, то саме їх ми сьогодні й розглянемо.

 
Які деталі інтер'єру приховують в собі неприємні сюрпризи?

1. Старі меблі
Якщо у вашому будинку стоять меблі, які дісталася вам у спадок ще двоюрідної тітки вашої бабусі, то це свідчить про те, що вони накопичили в собі безліч різноманітної енергії. А от який саме енергії, з'ясувати складно. Оскільки кожна людина за все своє життя відчуває різні емоції. І якщо меблі перейшла від власниці кепського характеру, то вони автоматично перекривають новим господарям плин позитивної енергії.

2. Дзеркала
Те ж саме стосується й старих дзеркал. Що більше осіб пройшло через старе дзеркало, то більша ймовірність, що воно ввібрало в себе багато як позитивної, так й негативної інформації.

3. Невдало підібрані шпалери
Виявляється, сприятлива атмосфера в будинку також ще залежить й від того, які шпалери наклеєні на стінах. Темні плями, незграбні абстракції й дивні ієрогліфи на шпалерах запросто можуть перегороджувати шлях позитивної енергії у ваш дім.

4. Речі прародичів
Будинок, в якому зберігаються речі давно померлих людей, ставитиме заборону на появу у вашому житті чогось нового. Не варто роками зберігати посуд, статуетки, вази й особисті речі бабусь ваших прабабусь. Вони вже точно ніколи не знадобляться вам в побуті. Хай краще їм на зміну прийде щось нове й корисне для вас та ваших близьких.

5. Гострі предмети інтер'єру
Негативною енергією завжди наповнений будинок, в якому є деталі інтер'єру з гострими елементами. До них відносяться ліжка з загостреними краями; дверна та меблева фурнітура, до якої можна вколотися; статуетки, що зображують списи; ножі й так далі.

6. Несправна техніка
Зламався телевізор або холодильник, зупинився годинник? Слід терміново лагодити або міняти на нові. Будь-яка неробоча річ в будинку приносить з собою негативну енергію. Якщо така у вас є, не варто дивуватися, що проблеми у вашому житті змінюють одна одну. До речі, фінансовий потік теж може (тимчасово) зупинитися.

7. Хутра й скульптури тварин
Якщо ви хочете наповнити своє житло енергією життя, доброти й процвітання, то краще не допускати у своєму інтер'єрі появи хутряних килимів, пледів та настінних тушок чи рогів тварин. Такий атрибут навряд чи зможе принести в будинок щось хороше. Скоріше навпаки.

8. Битий посуд
Напевно, кожна дитина вже знає, що відколи й тріщини на посуді свідчать про те, що її швидше потрібно оновити. Коли ви їсте з тріснутого посуду, ви не даєте нескінченному фінансовому потоку увійти в ваше життя.

 
9. Брудні люстри
Дивно, але від того, наскільки чисті плафони на люстрах у вашому будинку, залежить фінансовий добробут вашої родини. Миття люстр у домі - це рідкість. Але якщо ви почнете виконувати цей ритуал регулярно, то не встигнете помітити, як справи почнуть йти стрімко в гору.

10. Сухі або штучні квіти
Ваш будинок має бути наповнений енергією життя та цвітіння. А штучні й сухі рослини в ньому завжди гальмуватимуть процес вашого процвітання. Надавайте перевагу живим квітам або квітам в горщику. Такі деталі інтер'єру лише освіжать обстановку. До того ж так ви убезпечите себе від збитків, привернете в будинок фінансовий потік й помітно покращите своє самопочуття.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе