5 речей, без яких твоє життя стане кращим

 

1. Потреба завжди бути правим

Так багато людей серед нас, яким важливіше мати рацію, ніж бути щасливим. Такі люди навіть ризикуючи втратити близьких, відносини, роботу, дружбу, все одно намагаються довести всім довколишнім й самим собі, що вони точно знають як краще, і вони у всьому праві. Повір, тобі це не потрібно.

 

Просто запитай себе, навіщо це? Яку ситуацію ти програєш знову й знову, доводячи свою правоту? З'ясуй та відпусти її.

 

2. Негативний настрій

Подумай про те, якої шкоди ти наносиш своєму життю тим, що постійно думаєш про погане. Енергія там, де фокусується твоя увага. Про що думаєш – те й відбувається.

 

Зосередься на позитиві, а на негативних думках намагайся не зациклюватися.

 

3. Скарги

Зауваж, як часто ти скаржишся на несправедливість життя, на поганих людей, на противних продавців в магазині, на неслухняних дітей і т. д. Ніхто не може зробити тебе нещасною без твоєї на те згоди.

 

Немає поганих ситуацій, є наше ставлення до тих чи інших подій в нашому житті.

 

4. Критика довколишніх

Припини критикувати людей, які поводяться не так, як тобі хотілося б.

 

Плітки - це нижчі вібрації. Коли ми обговорюємо й критикуємо когось - наші вібрації знижуються, а значить ми стаємо вразливими до хвороб й негативної енергії. Дозволь людям бути будь-якими, такими як їм хочеться.

 

5. Спроби відповідати очікуванням інших

Якщо ти живеш тим життям, якого чекають від тебе батьки, друзі, вчителі, суспільство, то ти не чуєш себе. Ти ігноруєш свій внутрішній голос, внутрішнє покликання. Ти настільки зайнята реалізацією очікувань інших людей, що втрачаєш контроль над власним життям.

 

Якщо ти ігноруватимеш те, що приносить тобі щастя, те чого хочеш насправді... у підсумку ти втратиш себе.