7 жіночих звичок, які псують життя

Дуже часто ми чуємо від друзів і знайомих, що «це не так» і «щось не так», та й самих себе ми любимо пошкодувати й комусь поскаржитися. Замість того, щоб скаржитися, варто спробувати викорінити свої шкідливі звички!

 

1. Жити не своїм життям.

Ці нескінченні одноманітні серіали вже якось проживуть і без вас. Так само особисте життя зірок шоубізнесу та політиків - ніщо в порівнянні з вашими рідними та близькими.

 

Годі вже ігнорувати найдорожчих вам людей заради якогось шоу по телевізору. Збагніть нарешті, що лише ваш коханий, ваші діти та найближчі друзі гідні вашої уваги. Проведіть вільний час краще з ними, а не з бездушними картинками на екрані. Лише тоді ваше життя наповниться набагато яскравішими барвами, ніж зазвичай показують по телебаченню.

 

2. Мріяти й літати в хмарах.

Складати плани та мріяти про їх реалізацію безперечно добре, але ваші плани ніхто за вас не здійснить. Є чудове прислів'я: не відкладай на завтра те, що можеш зробити сьогодні. Постарайтеся щоразу перед сном подумки перелічувати, що хорошого й корисного ви зробили за сьогоднішній день. Так ви й результати помітите швидше.


Не варто думати про минуле, що десь або з кимось вам було добре, а зараз раптом стало все погано. З подібними думками звідки взятися прекрасному майбутньому? Заспокойтеся, сядьте й подумайте про хороше, про те, що ви зараз інша, нова, розумніша. Поставте собі мету та йдіть до неї. Майбутнє в ваших руках.

 

3. Бути нерішучою.

Наше життя складається з безлічі подій та наслідків, до яких ведуть різні стежки. Яку зі стежок ви оберете, те й отримаєте. Якщо ви боїтеся обрати певний шлях, то ніколи не дізнаєтеся, куди він приведе, і що вас там чекає. Вчіться приймати життєво важливі рішення та йти лише потрібними стежками.


Варто почитати:

20 чудових порад для тих, хто мріє жити кращим життям

 

4. Бути безвідмовною й весь час говорити «так».

Навіщо? Дайте собі відповідь на це запитання, і все стане на свої місця. Навіщо надриватися, якщо у вас, наприклад, немає часу? Ніколи не намагайтеся виконати нездійсненне. Залиште час для себе. Життя надто коротке, щоб проживати його за когось. Чесно говоріть «ні», коли вам потрібно, і не бійтеся нікого образити.

 

5. Купувати зайве.

Магазини та реклама заробляють на наших слабкостях. А правильне керування власними фінансами - запорука комфортного й щасливого майбутнього. Заведіть собі правило - ходити магазинами ситою та зі списком. Великі гроші слід витрачати на великі покупки, а не розкидатися ними.

 

Правильно кажуть, що щастя не купиш. На гроші можна купити комфорт, і в цьому немає нічого поганого. Тому витрачайте свої кошти на найцінніше, а викидання гроші на вітер не зробить вас щасливішими та не принесе у ваше життя жодної цінності. Завжди думайте, навіщо вам потрібна та чи інша річ.

 

6. Пліткувати.

Чергове зло. До того ж це підло й мерзенно. Хіба не легше запитати, а не будувати здогади й обмовляти? Поговоріть з людиною відверто, годі шепотітися по закутах. Ви ж не хочете, щоб вас так само обговорювали. За очі. Тому, обережніше зі своїми словами. Чесність - одна з найцінніших якостей.

 

7. Бути трудоголіком.

Знайдіть «золоту середину». Трудоголік може досягти й досягне чогось в житті, але дорогою ціною для власного здоров'я. Будь-якому організму необхідно відпочивати. Це природа. В ідеалі, вам слід працювати з частими перервами на короткий відпочинок. Тоді й сил буде більше, й горизонти відкриються нові.


Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»