Класифікація дуреп

Світлина: denis zilber art


Жінкам без почуття гумору читати трохи небезпечно🙊


Дурепа феєрична

За нею прикольно спостерігати, але попередньо треба сховати всі колючі штукенції та предмети, які можна розбити. Гостра на язик, допитлива жіночка, в голові - місиво з уривків шкільних знань рівня 6-го класу, серіалів, оповідей подруг про нещасливе особисте життя, власних химерних уявлень про життя, стосунки та чоловіків.

 

Дурепа злостива

Бита життям через власну дурість, але вважає себе дуже розумною, білою і навіть пухнастою, а довколишніх - ідіотами, які їй все на світі винні. Живе з думкою, що вона заслуговує більшого й всіляко демонструє це довколишнім.

 

Дурепа побутова

З дитинства дотримується закарбованих матір'ю поведінкових кліше, таких як: готування, прибирання, прання, прасування, перукарня, магазин. Вирізає з жіночих журналів рецепти страв, дієт, масок для обличчя та колін. Коло читання обмежується жіночими романами й гороскопами. Точно знає, по скільки помідори на ринку і що логістика - розділ філології.

 

Дурепа пафосна

Повна протилежність до попередньої. Абсолютно не пристосована до побуту, зате від щирого серця тягнеться до прекрасного. З легкістю розмірковує про колористику в картинах Малевича, естетику екзистенціалізму або відмінності стилістики Муракамі та Місіми. Мріє про прекрасного принца на білому коні, а в книжці «Анжеліка і король» тримає засушену квітку, подаровану в далекому дитинстві 13-річним сусідським хлопчиком. Гумору не розуміє. Харчується підгорілою яєчнею зі шкаралупою.

 

 

Дурепа набита

Бадьора оптимістка, на різноманітні життєві теми міркує доволі розважливо, але при цьому примудряється потрапляти в абсолютно безглузді ситуації. Навіть якщо довколишні в один голос радять одне (а порадитися вона любить) - в безглуздих ситуаціях чинить, керуючись своєю парадоксальною логікою. Потім бідкається і згадує всіх, хто їй щось радив. Через деякий час впадає в філософію («що, могло б бути й гірше») і... потрапляє в наступну безглузду ситуацію.

 

Дурепа клінічна

Цей вид вивчається в спеціальних медичних установах. У вільному вигулі практично не зустрічається.

 

А якщо файненько покопатися в собі, то можна знайти певні ознаки кожної...

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»