10 фраз, які не варто говорити жінкам

Про те, що жінка любить вухами знають всі. Жінки дійсно ласі на солодкі компліменти, ніжні слова та ласкавий голос. Вони розквітають від доброго слова, як перші весняні квіти, й готові пробачити все що завгодно. Але природа подбала й про те, щоб уважний та чутливий жіночий слух реагував не лише на ласку: образити жінку також просто. Про цей так би мовити «зворотній» ефект чоловіки пам'ятають не часто, тому я підібрала 10 фраз, які жодному разі не можна говорити жінці:

 

1 «Не одягай цю сукню, ти виглядаєш в ній жахливо!»

Незалежно від того, витрачає жінка на свій туалет весь день або зовсім не замислюється, як виглядатиме, критика на адресу вбрання може стати приводом для серйозної образи й появи безлічі комплексів. У будь-якому випадку, сказати, що вам не подобається обраний образ можна тисячею способів, але точно не так!

 

2 «Ок»

Небагатослівні чоловіки часто використовують таку відповідь, поки їх жінки розриваються в чуттєвих й емоційних розповідях. Не забувайте про те, що ваша підтримка й співчуття дуже важлива для нас, навіть якщо мова йде про дрібниці.

 

3 «Всі ви, жінки, однакові»

Безумовно, в певних моментах всі жінки поводяться незрозуміло для більшості чоловіків, але це не означає, що всі вони однакові. Варто звернути увагу на причини тих чи інших вчинків, перед тим як ставити «тавро» на всіх.

 

4 «Тобі потрібні лише мої гроші»

Дівчаткам з дитинства вселяють думку, що чоловік - годувальник й підтримка сім'ї, в той час як у жінок інша, не менш важлива місія. Однак у наш час жінки працює не менше, а часто навіть більше за своїх обранців. Чоловіки забувають про це й можуть дорікнути своїй половинці в марнотратстві, що й спричиняє сварки й непорозуміння.

 

5 «Моя колишня так ніколи б ...»

Говорити так, як мінімум підло. Минулі стосунки - це головний ворог будь-якої жінки. Порівняння з тією, хто раніше був предметом обожнювання, може стати поштовхом до необґрунтованих ревнощів й істерики. Постарайтеся зрозуміти жінок, адже вони завжди хочуть бути найкращими для свого коханого.

 

6 «Ти в цьому не розбираєшся, не лізь ...»

Природна жіноча цікавість змушує нас знаходити захоплення й серед чоловічих хобі. Автомобілі, футбол, рибалка, іноді навіть полювання стають об'єктом старанного, хоч й не завжди вдалого вивчення. Але не варто забувати, що все це робиться виключно, щоб бути цікавіше в очах сильної статі, тому варто ставитися поблажливіше до жіночих примх.

 

7 «Я не потребую твоїх порад»

Жінка схильна до співчуття. Будь-яку ситуацію вона пропускає через себе настільки глибоко, що вислухавши співрозмовника, постарається не лише втішити, але й висловити власну думку та дати пораду. Постарайтеся спокійно вислухати жіночу точку зору, вона часто виявляється дуже корисною.

 

8 «Ти надто балакуча»

Балакучість - риса не найприємніша, однак, жінкам складно прожити з інформацією, якої ні з ким поділитися. Що ж поганого, якщо на пару годин ви станете тим хто вислухаєте все, що на душі у жінки?

 

9 «Крім мене ти нікому не потрібна»

Величезна помилка чоловіків, але велика пляма на самооцінки жінок. Від усвідомлення своєї непотрібності будь-хто може втратити своє «я» й впасти в депресію.

 

10 «У тебе жахливі музичні/літературні уподобання»

Не засуджуйте вибір жінки, навіть якщо вона читає лише любовні романи й слухає музику, яка вам не до вподоби. Загальні смаки - це добре, але так буває далеко не завжди, а образа, яку можна нанести грубою критикою, може оселитися в душі на довгий час.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»