Дуже смачний рецепт запеченої качки з паштетом

 

Спочатку качка вимочується у воді

2 літри води

2 ст.л. солі

3 лаврових листки

5 горошків духмяного перцю

2 ст.л. оцту

 

Маринад:

200 мл кефіру;

1 ст.л. гірчиці;

2-3 зубчики часнику;

2 ст.л. олії;

1/2 ч.л. чебрецю;

щіпка чорного перцю;

щіпка паприки;

1/2 ч.л. солі;

1 ст.л. соєвого соусу.

 

Паштет:

1 цибулина;

400 г. курячої печінки;

200 г. курячого філе;

сіль, спеції;

2 ст.л. манки;

1 яйце;

яблука, цибуля, морква, корінь петрушки.

 

Приготування:

1. До води додаю сіль, спеції та оцет. Помиту качку занурюю у цю воду й залишаю на ніч.

 

2. Приготування маринаду: до кефіру додаю гірчицю, сіль, часник, соєвий соус, олію, чебрець, перець. Обмащую ним качку й ставлю у холодильник на 3-5 год.

 

3. Приготування начинки: обсмажую цибулю, додаю курячу печінку, філе, сіль та спеції. Збиваю блендером й додаю манку з яйцем.

 

4. Фарширую качку печінкою. Отвір закриваю за допомогою зубочисток або нитки. Випікати у рукаві з овочами і яблуками.

 

5. Випікати 40 хвилин при 200 °C та 1 годину при 160 °C.

 

Детальніше можна переглянути у відео рецепті:


 

Смачного!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе