Оригінальна притча про те, що насправді хочуть жінки

 

Мораль вас здивує!


Одного разу короля Артура захопив інший король, посадив у в'язницю й хотів стратити. Відпустити його погодився лише, якщо Артур відповість на одне вельми складне запитання.


Через рік він мав відповісти на запитання: «Що насправді хочуть жінки?»

 

Впродовж року король Артур опитував жінок свого королівства, й ніхто не міг дати йому конкретної відповіді. Нарешті, йому доповіли, що одна стара відьма знає відповідь, але її ціна буде дуже висока. У короля не було вибору, він пішов до неї й запитав, що вона хоче.


Відьма забажала вийти заміж за Ґавейна, кращого лицаря королівства. Відьма була стара, огидна та з одним зубом. Артур сказав, що він не змушуватиме свого друга робити це й краще помре. Проте, Ґавейн вважав, що життя Артура важливе для всього королівства й погодився одружитися зі страшною відьмою...

 

Після згоди відьма відповіла на запитання Артура. Вона сказала, що жінки найбільше хочуть самостійно розпоряджатися власним життям.


Життя Артура було врятоване, але настав час виконати обіцянку.

 

Під час весілля, лицар Ґавейн був справжнім джентльменом, а відьма поводилася огидно, їла руками та несамовито репетувала.

 

Коли настав час весільної ночі, Ґавейн мужньо зайшов в спальню... Перед його очима лежала жінка неймовірної краси. Він здивовано запитав, що сталося з відьмою. Красуня відповіла, що в подяку за хороше ставлення до неї, коли вона була страшною й огидною, погоджується половину часу бути молодою та вродливою, а іншу половину часу - старою відьмою.

 

Лицар мав обрати, якою він хоче, щоб вона була вдень, а якою вночі. Чоловік замислився. Чи хоче він, щоб вдень його бачили з красунею, а ночі проводити зі старою каргою, або мати вдень страшну відьму, а вночі бути з красунею? Це була складна дилема, тому він вирішив дати їй можливість вирішити самій.

 

Почувши це, відьма сказала, що завжди буде красунею, тому що він дає їй можливість  самостійно розпоряджатися власним життям.

 

Яка ж мораль цієї довгої історії?


Не має значення, красива ваша жінка чи страшна, розумна чи дурна...

Попри все, вона все одно відьма)))

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Кохання чи співзалежні стосунки? 11 головних відмінностей