Тест: дізнайтеся свій типаж та те, чим ви приваблюєте чоловіків

Тест: дізнайтеся свій типаж та те, чим ви приваблюєте чоловіків

 Правила тесту:

 

Для того, щоб отримати максимально точний результат, вам необхідно відпустити свої думки та сконцентруватися на відчуттях. Спирайтеся на свою інтуїцію, вона вам обов'язково допоможе.

 

 Більше цікавих тестів можна переглянути тут

 

Погляньте на зображення силуетів. Який силует асоціюється з вами?

 

Якщо ви обрали силует:

 

1.

Спонтанний типаж - ви маєте невгамовний характер. Завжди активні та часто перебуваєте в піднесеному настрої. Чоловіки відчувають вашу енергію й порівнюють вас з яскравою іскоркою. Вони закохуються в вас з першого погляду!

 

2.

Фатальний типаж - у чоловіків закипає кров! Вони готові боротися за вашу увагу. Адже ви пристрасна натура, яка володіє особливим магнетизмом. Ваша рішучість та незалежність дуже приваблюють.

 

3.

Хазяйновитий типаж - ви вмієте створити затишок в домі й притягуєте своїм особливим теплом. Дуже дбайливо й уважно ставитеся до протилежної статі. За такі якості чоловіки носитимуть вас на руках!

 

4.

Романтичний типаж - чарівна особа, яка м'яко поводиться з чоловіками. Ви асоціюєтеся зі справжнісінькою феєю. Ви не конфліктні й ставитеся з повагою до коханого чоловіка.

 

5.

Емоційний типаж - ви здатні спокусити чоловіка одним лише поглядом. Той, хто поруч з вами завжди почувається бажаним! Водночас відчуває свою силу та бажання захистити таку тендітну натуру, як ви.

 

6.

Авторитарний типаж - ви справжня «сталева леді»! Цілеспрямована та знаєте, чого хочете досягти. Такі жінки притягують сильних духом чоловіків. Адже з такою партнеркою не страшно провернути навіть найсерйознішу справу!