Тест: про що розповість форма пальців ніг

Кожна людина має неповторну зовнішність. Нас відрізняють не лише риси обличчя чи фігури, але навіть розмір та форма пальців ніг і рук.

 

 

Знаючи певні закономірності, ви зможете зробити висновок про характер знайомої людини або зумієте краще розібратися в собі.

 

Як пов'язана форма пальців ніг з характером

 

 

Більше цікавих тестів можна переглянути тут

 

Розгляньте свою форму ступні. Як розташовані на ній пальці. За поданим схематичним зображенням визначте, до якого з 5 типів відноситься ваша нога. 

 

Дізнайтеся, про що розповість будова ступні.

 

1

Така будова властива креативним й творчим особистостям. Це позитивні й активні люди з нестандартним підходом до будь-якої справи. Вони можуть похвалитися хорошою пам'яттю й працелюбністю.

 

2

Така ступня вказує на енергійність та винахідливість власника. Ці люди дуже працьовиті, легко заробляють гроші й щасливі по життю.

 

Їм щастить не лише у фінансових справах, а й особистому житті. Вони вибудовують міцні й довгострокові відносини, люблять піклуватися про близьких.

 

3

Така форма ступні характерна для лідера. Ці особистості відрізняються жорстким характером, цілеспрямованістю й наполегливістю. Вони звикли керувати, змушують довколишніх прислухатися до своєї думки та грати за їхніми правилами.

 

У сімейному житті така людина висуває високі вимоги до свого партнера, але за це гарантує йому підтримку й турботу.

 

4

Для такої людини надзвичайно важливий сімейний затишок. Вона спокійна, урівноважена та турботлива. Прагне завжди поставити себе на місце інших, зрозуміти й підтримати того, хто звернувся за порадою.

 

5

Ця форма ступні вказує нате, що її власник не любить брати на себе відповідальність. Така людина любить критикувати інших, але сама не поспішає братися за справу. Має хороші організаційні здібності й добре проявляє себе як керівник середньої ланки.

 

Знаючи, як форма пальців на ногах відбивається на характері людини, придивіться до своїх близьких. Ви зможете про них дізнатися дещо нове.

 

 

На що вкаже форма великого пальця на нозі

 

Окремо варто розглянути великий палець на нозі. Він яскравіше за інші може описати свого власника.

 

Короткий - ознака тонкої натури, яка цікавиться саморозвитком.

 

Довгий - товариськість, позитивність, допитливість.

 

Шишка нижче великого пальця вказує на практичність й витривалість.

 

Широкий (повний) палець - ознака доброти та м'якості.

 

Вузькі, витягнуті пальці притаманні хитрим людям.


Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе