Чоловічий гороскоп. Жінкам без почуття гумору читати заборонено

Чоловічий гороскоп. Жінкам без почуття гумору читати заборонено

 


Овни не люблять переляканих жінок, які як собача той-тер'єра - постійно бояться та сумніваються. Овнам потрібна конкуренція, подруга з власною думкою. Його складно переконати, тому подруга має бути енергійна. Ідеально, якщо енергії не менше джоуля на кубічний кілометр простору. В'яла жінка дратуватиме, як грудочки в манній каші.

Увага! Гроші Овен дає без зайвого напруження, витрати не контролює. Збитки його взагалі не бентежать. Можна ж ще раз заробити. Головне - метушня.

 

 

Тельці не конектяться з незрозумілими та непрогнозованими жінками. Вони не люблять відхилятися від сценарію. Подаруйте Тельцю стабільну рутину: їжа, сон, вбиральня. Жодних ексцентричних вибриків. Ви маєте бути зрозумілою й народжувати дітей. Не можна тринькати гроші без його дозволу.

Телець втратить контроль над ресурсами й стратить вас. Це у них синдром скнари. Зате у Тельця завжди є заначка.

 

 

Близнята - пустомелі. Їм потрібно багато спілкування, байдуже жива ви чи надувна жінка, та хоч укулеле без струн - спілкуйтеся! Якщо ви дика, замкнена й понура, він може вирішити, що ви стовп. Гроші у Близнюка є, але вам він їх не дасть. Ці чоловіки зазвичай мають одразу кілька різних джерел доходу. В крайньому разі - йдуть в казино. Гроші дають лише на раціональне. Заповнюючи податкову декларацію переважно брешуть.

 

 

Раки не люблять апатичних жінок. Їм потрібна драма. Якщо Рак плаче під час інтиму, знайте, це ознака закоханості. Їм мало просто кохання, вони прагнуть ломки. Жінка має бути наркотиком. Почуття для Раків, це завжди клініка. Жінка зі стабільною психікою захоче Рака приспати з жалості. Зате чутливі натури сьорбнуть сповна. Гроші Рак заробляти вміє, але дуже обережно, й весь час боїться, що вони закінчаться. Наркотики ж дорогі.

 

Леви думають, що вони шейхи й еміри. Жінка має заохочувати цей культ особистості. Необхідно правильно реагувати на його чари. Перебільшувати його розміри. Не можна бути звичайною й готувати на вечерю гречку. Ну, можна й гречку, але якусь незвичайну. Лев любить задаровувати ювелірними виробами й Канарами.

Якщо немає грошей на дорогий подарунок, вони подарують кілька бюджетних. Марнотратство Лева прекрасне.

 

 

Діву не влаштує ніхто. Всі жінки засранки. Діва зауважить, що у вас багатотомник Дюма не за порядком поскладаний. Цей факт спричинить у нього емоційне вигорання. Він здатний відрізнити понад 20 відтінків білого. Білизна, наприклад, має бути такою білою, щоб випалювала сітківку ока. Щоранку він переглядає список найбагатших людей світу, який публікується Форбсом. Якщо його там немає - йде на роботу. Зразковий формаліст. Гроші дозволить витрачати лише на книги.

 

Терезам підходять всі, у них дуже розвинене почуття прекрасного, тому високі стосунки можливі навіть з найнеадекватнішою жінкою. Терези ідеально підходять істеричкам. Вони на причинуватих діють, як транквілізатор. Вгамовують напади. У цих чоловіків така концепція, вони здатні погасити навіть імпульси бурхливої жінки-Овна. Ці хлопці фантастично адаптуються під будь-яку шизофренічку. Навіть намагаються її любити. В кінцевому підсумку страшно розчаровуються і йдуть в запій або в монастир. На жаль, внутрішня потреба Терезів в гармонії вимагає якоїсь реалізації. Тому в союзі з тихою й неконфліктною жінкою вони поводяться, як особи з біполярним розладом. Самі влаштовують скандал, доводять ситуацію до абсурду, а потім кидають всі резерви на те, щоб зберегти стосунки. Цирк, коротше. Дуже мило просять пробачення. Грошей намагаються не давати. Навіщо щось купувати, якщо можна подарувати захід сонця, наприклад? Сніг з холодильника теж дуже романтично.

 

Скорпіонам не підходять жінки, які вичерпали себе в сексі. Секс є основним стимулом для життя взагалі. Якщо Скорпіона цього позбавити, він негайно загине. Всі рішення він приймає з огляду на секс. Куди б він не покликав вас: в кіно, на пікнік, відвідати стареньку бабусю, знайте, він кличе вас в ліжко. Скорпіони не терплять брехні. Просто не здатні її пробачати. Брехня, це вирок вашим стосункам. Насправді ці чоловіки такі кровопивці, що може воно й на краще, що ви розійшлися. Гроші у них водяться, тому що заради грошей вони здатні на будь-який кримінал. Вам він їх не дасть, навіть під відсотки.

 

 

Стрільцям не підходять квочки. Є такі жінки, чий світ замикається на будинку й затишку. Стрільці не дуже розуміють чуттєвих жінок, тому що самі не здатні на соплі. З цим чоловіком треба бути стрімкою, як бомба, ракета, петарда. Він залучатиме вас у свої авантюри, змушуватиме ризикувати.

Все на зеро! Це наймарнотратніші чоловіки. Нестримно витрачаються на свою жінку. Якщо хочете стрільнути грошей, рекомендую!

 

Козорогам не підходять жінки з кулею в голові й тунелями у вухах. І жінки, які постійно конкурують зі своїм чоловіком. Це взагалі неприйнятно. Ще жінки з поганою репутацією. Козороги надають великого значення пристойностям. Заробляють Козороги, як прокляті. Причому, вони як Скрудж Макдак, заробляють не для того, щоб витрачати, а щоб накопичити! Гроші - самоціль. Взагалі у Козорога все у світі має грошовий еквівалент, в тому числі й кохання. Якщо ви посмієте розтринькати його зарплату, цей садист вас просто морально понівечить на все життя. З іншого боку Козоріг розірветься, але не дозволить, щоб ви голодували.

 

Водоліям не підходять кретинки. В принципі, Водолії доволі лояльні чоловіки, але вони не терплять дуреп. З ними ж нудно. Не зазіхайте на його свободу й не скигліть. Водолію важливе порозуміння, яке буває у друзів. Будете бухтіти, він втече. Водолії страждають фінансовою аритмією - то порожньо, то густо. Витрачаються екстравагантно, подарунки дарують безглузді. Перші кілька днів така поведінка здається чарівною, потім хочеться швиденько переписати на себе все майно, щоб хоч якось компенсувати ці нерви.

 

Чоловікам Рибам не підходять егоїстки. Всі ці жадібні й меркантильні поганки. Жінка має бути некорисливою й безупинно допомагати людям, тваринам, прибульцям, ну і Рибам само собою. Навіть на шкоду собі. Чоловік Риба буде дуже заохочувати ваш альтруїзм, тому якщо ви геть позбавлені прагматичності, приготуйтеся, що пельмені вам замінить духовна їжа. Риба дуже милосердний в питанні грошей, віддасть останнє й від душі. Тільки от грошей у нього немає. Доведеться заробляти вам!

Популярні дописи з цього блогу

«Гнилі люди»: 11 ознак лицемірних людей

9 неочевидних ознак низької самооцінки у жінок. Перевір себе

Психологічний тест. Кому б ви допомогли у першу чергу?