Астрологічний прогноз на 2022 рік

 

Що нам готує 2022?

Які перспективи та приємні події чекають на нас у рік Чорного Тигра? Відкрийте для себе все, що бажаєте знати про найближче майбутнє в астрологічному прогнозі на 2022 рік.

 

Рік Тигра настає 1 лютого 2022 року й триватиме до 21 січня 2023-го.

Відповідно до східної езотеричної традиції, 2022 роком опікується Чорний Тигр, знак китайського гороскопа, який втілює принцип Ян - потужний, яскравий, наполегливий. Ян - це коли внутрішнє світло людини спрямовується зовні для зміни довколишнього світу.

 

Саме тому в рік Тигра  на кожного з нас чекають події, які багато в чому визначать нашу долю. Китайська астрологічна традиція не фаталістична, тому не буде обставини, які ми не зможемо змінити, й жодне передбачення не має сприйматися як непорушне.

 

Попри те, що стандартна стихія Тигра - Дерево, у 2022 році нами опікуватиметься Вода. Водяний Тигр від типового Тигра відрізняється більшою пластичністю та емоційністю. При цьому він водночас благородний, суворий, наполегливий та імпульсивний. Такий Тигр ніколи не відступає, але може оминути перешкоду замість того, щоб повільно й наполегливо пробиватися крізь неї.

 

Тому гнучкість, навіть хитрість, у 2022 році виходять на перший план у досягненні мети.

 

Колір 2022 року - чорний (вода). Це колір акумуляції, який накопичує енергію. Враховуючи загальну динаміку року Тигра, зібрати багато запасів не вдасться, але це і не потрібно. Набагато важливіше, що Чорний Тигр вчить не просто накопичувати, а й використовувати накопичене з максимальною користю.

 

Коли у дикій природі хижак бачить мету - решта світу перестає існувати для нього. 

Так і в рік Тигра ми навчимося концентруватися на конкретному питанні з метою досягнення досконалого результату. Жодних двозначностей та альтернатив - лише поставлене завдання, його виконання та отримання бажаного. Максимально простий алгоритм, який дасть необхідний результат.

 

Впродовж року Тигра буде чимало людей, які вирішать розпочати власну справу. Багато хто зненацька (або навпаки - цілком природно для себе) захоче поміняти щось в особистому житті. Це може бути весілля, ювілей, планування чи народження дитини. Будь-яке дійсно визначальне та важливе для вас рішення отримає заступництво Тигра. Єдине, чого цей знак не потерпить - боягузтво та нерішучість. Також і будь-які види обману матимуть суворо негативні та найчастіше миттєві наслідки, з якими буде непросто впоратися.

 

З огляду на стихійну приналежність року Тигра, у фаворі будуть знаки Води – Пацюк (Щур) та Свиня. На другому місці будуть знаки Дерева - сам Тигр й Кролик. Іншим знакам китайського гороскопа обставини допомагатимуть меншою мірою, але жоден знак не опиниться за бортом.

 

Загалом 2022 рік обіцяє бути насиченим,  тому комусь цілком ймовірно доведеться змінити життєві орієнтири або навіть поступитися принципами. Але нічого поганого у цьому не має. Якщо ви нікого не обманюватимете, то заборонених рішень для вас немає.

 

Рік Тигра багато змінить в житті кожного з нас й цим період буде унікальний. Він практично не створює обмежень для застосування фантазії та творчих здібностей. Дипломатія буде у пріоритеті, але позбутися повністю прямих зіткнень та явних конфліктів не вдасться. Щобільше, в окремі моменти конфлікти будуть закономірними та природними, виявившись єдиним можливим рішенням. Тому комусь доведеться адаптуватися, але головне - не відступати від наміченої мети. Це основне правило на 2022 рік.

 

У рік Тигра жодна зі сфер життя не буде у явному пріоритеті. У особистих стосунках доленосних моментів буде більше, ніж у фінансових справах. Самотні люди безперечно матимуть можливість змінити ситуацію, а у сімейних буде шанс перейти на наступний рівень взаємин.

 

Споріднені зв'язки у рік Тигра мають важливе значення, і покровитель періоду рекомендує приділяти близьким якомога більше уваги. У професійній діяльності можливостей буде вдосталь, але для досягнення поставленої мети доведеться постаратися. І що більше ми вкладемо на початку циклу, то більше отримаємо у фіналі.

 

Хвилини відпочинку будуть нетривалими, але й тому цінними та незабутніми. Критичних небезпек у рік Тигра не передбачається, але через лінощі й недбалість можна проґавити вдалі можливості.

 

Слов'янський гороскоп не такий популярний, як китайський, але багато хто відзначає, що він відрізняється високою точністю.

👇

Можливо вас зацікавить:

Слов'янський гороскоп на 2022 рік Золоторогого Тура

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»