Про які риси характеру свідчить ваш улюблений колір


Як відомо, кольори впливають на психіку, а відтінки, які подобаються нам, пов'язані з певними рисами характеру.

Червоний колір подобається сильним особистостям, він символізує пристрасть, агресію і кров. Червоний збуджує і приводить в тонус нашу нервову систему. Якщо ви шаленієте від червоного, значить ви авантюрна та запальна людина, що любить владу.

Рожевий колір приваблює боязких людей, сильними сторонами яких є ніжність та турботливість. Любителі рожевого прагнуть знайти сім'ю.

Помаранчевий/жовтий колір пов'язаний з позитивом та життєрадісністю. Якщо він вам до душі, значить ви оптиміст та часто веселитеся. Психологи стверджують, що помаранчевими або жовтими речами оточують себе люди-непосиди.

Зелений колір приваблює любителів природи та всього натурального.

Синій колір заспокоює нервову систему, він подобається спокійним та розважливим особистостям, які не проявляють свої емоції експресивно.

Коричневому кольору надають перевагу люди, які цінують комфорт, достаток та гроші. Вони люблять красиву їжу та дорогий інтер'єр. Якщо людина обирає коричневий, то вона знає, як отримати максимум задоволення від життя.

Білий колір символізує чистоту та невинність. Ті, кому до душі білий, ще не знайшли себе, вважають психологи.

Чорний колір помилково вважається депресивним. Але психологи бачать його інакше, якщо людині подобається чорний, значить вона консерватор.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»