6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

Любити чоловіка - так, але жертвувати собою заради нього - ні!

 

1.

Не забезпечуй його фінансово

Навіть якщо у твого благовірного дірка замість гаманця, з роботи його вигнали, а нову він знайти, звісно, не може, не хоче чи не збирається, запам'ятай: роботу можна знайти завжди, і якщо чоловік прагне не лише самоствердитися, а ще й годувати сім'ю, можна, зрештою, і вантажником попрацювати, перш ніж почати здобувати світову популярність. Біда в тому, що якщо ти звикнеш давати йому великі суми, рано чи пізно це закінчиться трагедією - тобі доведеться шукати спочатку другу, потім третю роботу, а кохання, повір, від цього у твоєму житті більше не стане.

 

Рекомендую почитати:

10 принципів, якими ніколи не можна жертвувати заради стосунків

 

2.

Не даруй йому надто дорогих подарунків

Пам'ятаєш новелу О'Генрі «Дари волхвів», де головна героїня продала волосся, щоб купити чоловікові ланцюжок для годинника, а чоловік своєю чергою продав той самий годинник, бажаючи подарувати дружині набір гребенів? Волосся тебе обрізати, звісно, ніхто не змушує, але подарунки мають бути рівноцінними. Не варто дарувати коханому портфель зі шкіри крокодила, якщо він дарує тобі дешевий блендер. По-перше, спроба завоювати чоловіка грошима, швидше за все, не матиме успіху, якщо, звісно, він справжній чоловік. Навпаки, дорогими подарунками ти можеш лише відштовхнути його, особливо якщо він собі такої розкоші дозволити не може. По-друге, якщо тобі попався недобросовісний чоловік, то твоє кохання може обернутися на банальне використання твоїх же ресурсів.

 

Рекомендую почитати:

7 фраз, які можна почути лише від дуже немудрої дружини

 

3.

Не жалій його

Довгий час просторами інтернету гуляв іронічний текст про чоловіків, що плачуть. Мовляв, якщо твій чоловік плаче, поплескай його по плечу, а якщо він продовжує лити сльози - купи йому підгузок. Як не дивно, але ці поради справді працюють. Не в таких масштабах, звісно. Проблема в тому, що на відміну від жінок, чоловіки за жалість до себе кохання не відчувають. Тобто, простіше кажучи, скаржитися на життя він буде тобі, скиглити, нарікати - при тобі, а гуляти й коханням займатися - з іншою. Наша проблема в тому, що нам вічно здається, ніби скарги - це ознака глибоких стосунків, адже ти його, нещасного і самотнього, витягуєш з безодні розпачу. Згадай сумнозвісну Русалоньку - врятувала Принца вона, а одружився він з іншою!

 

4.

Забудь фразу «а я ж тобі говорила»

Навіть якщо ти сто разів маєш рацію. Та навіть якщо ти маєш рацію мільйон разів, і ти його попереджала, застерігала і говорила, як треба було, а він посмів тебе не послухатися. Немає нічого провокаційнішого, ніж твоя фраза «а я ж тобі говорила». По-перше, ти виявилася розумнішою, ніж він, по-друге, продемонструвала йому це. Дуже нетактовно! Будь впевнена, що це його образить, на додаток - швидше за все в найближчому майбутньому він відімстить тобі за свій прикрий промах.

 

Рекомендую почитати:

Якщо чоловік не кохає по-справжньому, як він поводиться?

 

5.

Не відмовляйся від особистого життя та кар'єри

Домогосподарка обвішана, як новорічна ялинка, - рушниками, дитячими повзунками та розмаїтого роду побутовими проблемами - це звісно прикра істина, але, на жаль, що більше ми присвячуємо життя своїм чоловікам, дітям та домашнім турботам, то швидше втрачає до нас інтерес наш коханий. Рано чи пізно йому захочеться, по-перше - побути одному, по-друге - подивитися на гарну жінку. І будь певна, в більшості випадків, якщо ти не в змозі скинути з себе потертий халат і фартух, він, довго не роздумуючи, знайде собі інший об'єкт захоплення. До речі, це зовсім не означає, що твій благовірний стрімголов кинеться шукати собі коханку. Ні, він спершу просто милуватиметься кимось іншим. Точніше - іншою. А там, вже як піде чи як повезе…

 

Те саме стосується й твого особистого часу, інтимного простору. Якщо ти вийшла заміж, це зовсім не означає, що треба закинути друзів, роботу чи інші приємні для тебе речі. Навпаки, що різноманітнішим й повнішим буде твоє життя поза сім'єю, то більше до тебе тягнутиметься чоловік. Знову ж таки, не забувай - у всьому треба знати міру.

 

6.

Не змінюй зовнішність

Так, безумовно, ми жінки пристрасно любимо змінюватися. Якщо сьогодні нам подобалося бути брюнеткою, цілком можливо, що завтра ми вирішимо перефарбуватися в блондинку, руду й навіть додати кілька синіх чи рожевих пасм, все це в межах норми. Якщо ж на кардинальній зміні іміджу наполягає твій коханий - треба задуматися. Обрізати чи відрощувати волосся для чоловіка? Просто тому, що йому так захотілося? Не варто, особливо якщо ти відносишся до тих щасливиць, які встигають заробляти гроші, готувати сніданки з вечерями, ще й стежити за собою. Зрештою, якщо твій обранець надає перевагу худорлявим дівчаткам «унісекс», а ти - красуня «плюс сайз», то порадь чоловікові знайти собі свій ідеал, а не намагатися підігнати тебе під нереальні для тебе параметри. У будь-якому випадку - твій чоловік має приймати тебе такою, яка ти є, інакше це просто не твій чоловік.

Популярні дописи з цього блогу

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

20 дивовижних цитат Агати Крісті, які допоможуть вам знайти вихід з будь-якої ситуації