12 рис жінки, яка усвідомлює власну цінність та не боїться самотності


Вона не шукає партнера, щоб відчути себе довершеною. Вона добре знає, що кохання звісно чарівне, але його магія не здатна виправити її життя. Їй доведеться робити це самостійно.


1. Вона знає себе
Така жінка знає себе дуже добре. Вона довго вдивлялася в глибини власної душі й тепер розуміє, що їй подобається, а що ні. Нікому не вдасться змусити її діяти всупереч власним переконаннями - вона просто розсміється вам в обличчя.

2. Вона не шукає партнера, щоб  відчути себе цілісною
Така жінка в жодному разі не дозволить собі потрапити в стару, як світ, пастку: «мені треба знайти потрібного чоловіка, і він розв'яже усі мої проблеми». Вона знає, що кохання чарівне, але його магія не здатна виправити її життя. Їй доведеться робити це самостійно. Справжнє щастя приходить зсередини.

3. Вона вміє відпускати минуле
Така жінка не чіпляється на минуле, яким би воно не було. Вона навчилася відпускати те, що не може змінити. Це робить її лише сильнішою.

4. У неї дуже високий рівень емоційного інтелекту
Вона знає про свої почуття, приймає їх, і не дозволяє їм вирувати в глибині душі, обертаючись на пекельне місиво, яке одного разу неодмінно вибухне. Вона розуміє, що не повинна йти на поводу у своїх почуттів. Цього нам усім варто було б навчитися.
 
5. Вона знаходить радість та втіху в найпростіших речах
Ця жінка нічого й ніколи не бере надто близько до серця. Вона знаходить радість навіть у незначних, на перший погляд, речах. Наприклад, навіть дуже поспішаючи на важливу нараду, вона знайде хвильку, щоб зупинитися й вдихнути аромат троянд. І саме тому в сутичці з обставинами вона часто виходить переможницею.

6. Вона хороша подруга
Так, жінці, яка знає собі ціну, буває непросто відкритися, але якщо вже вона це зробила, ви незабаром зрозумієте, що у вас ще не було більш вірної та гідної довіри подруги. Вона завжди буде поруч, якщо знадобиться допомога, й ніколи не кине в складних життєвих обставинах.

7. Вона нікому не дозволяє зневажати себе
Така жінка вміє постояти за себе. Вона нікому не дозволить вказувати, що їй робити чи ким бути. Вона керується лише власними переконаннями.

8. Вона цінує своє життя таким, яким воно є
Така жінка вміє цінувати життя таким, яким воно є, і знаходити щось хороше в будь-якій ситуації, не піддаючись песимізму. Вона вчить цього усіх, кого зустріне на своєму шляху. Вона настільки позитивна, що заражає цим всіх довкола.

 
9. Вона дуже працьовита
Така жінка здатна досягти багато чого, й завжди прагне більшого. Що більше вона досягає, то більше її це підживлює, й вона летить вперед на крилах здобутків.

10. Вона вміє розривати зв'язок з токсичними людьми
Жінка, яка знає собі ціну, надто дорожить собою, щоб дозволяти токсичним людям займати місце в її серці. Вона знає, наскільки сильно можуть впливати на кожного з нас інші люди. Якщо вона з'ясує, що хтось має стосовно неї недобрі наміри, то одразу ж дасть їм коліном під зад.

11. Вона знає, до якої мети рухається
Така жінка чудово знає, чого вона прагне, і що їй потрібно зробити, щоб все вдалося. Що більше вона старається, то краще у неї виходить. Її девіз - прогрес, прогрес, і ще раз прогрес!

12. Вона зберігає спокій навіть у непередбачуваних ситуаціях
Навіть коли здається, що проблеми ось-ось її зламають, насправді це не так. Вона спроможна зберегти тверезий розум в найжахливіших ситуаціях. Коли довкола панує справжній хаос, вона здатна пробитися крізь нього без втрат, та ще й у підсумку здобути перемогу.

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»