Не варто постійно терпіти


Напевно у кожної жінки є така подруга, яка страждає від нещасних відносин. А можливо ви і є та подруга.
Не слід вірити, що все налагодиться!
Не варто постійно терпіти!

Зустрічі з «жінками-терпійками» супроводжуються лише розмовами про нещасні відносини. Вам залишається просто сидіти мовчки й слухати, підставляючи своє сестринське плече.

Рано чи пізно подібні зустрічі проїдаються. Вони абсолютно спустошують слухача, адже якщо жінка готова терпіти й постійно скиглити, значить вона дурна, раз дозволяє собі перебувати в таких відносинах.

Такі зустрічі нічого нікому не дають - ніякої радості й припливу енергії. Зі слухача лише «викачується» життєва енергія. Адже не дарма кажуть, що в середньому ми являємо собою сукупність нашого оточення...

Такі подруги ніколи не слухають чужих порад й поводяться так, як самі вважають за потрібне. Вони відчувають потребу у безкінечному терпінні.

У світі чимало країн, де жінкам доводиться багато страждати Я є радикальні ісламські країни, є патріархальна Японія, і й «країни третього світу», в яких жінки, фактично, безправні. А є ми, українки. І ми вважаємо себе частиною «цивілізованого світу», але чомусь наші жінки обирають для себе не життя вільної людини, а життя терпійки. Терпійки та ганчірки, до якої може витерти ноги будь-який бажаючий.

Чому ж подібне відбувається? Чому у нас так багато жінок-терпійок?

А тому, що вони бояться. Бояться бути самотніми, тому що їхній внутрішній світ обмежений. Їм нічим заповнити порожнечу, яка утвориться при припиненні відносин. Вони бояться бути нікому не потрібними через слабкий рівень особистісного розвитку. Розрив - це завжди важко, але часом це робить нас сильнішими.

Багато «селебреті» стали знаменитими саме завдяки розриву відносин. Вони присвячували себе справі й домагалися неабияких висот.

Потрібно стати трішки розумнішими й припинити дозволяти себе принижувати. Будьте сильними!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»