10 ознак того, що ти - людина світла


Людина світла - це особливий тип людини з майже телепатичною здатністю інтуїтивно розуміти, про що думають інші, що вони відчувають та чого потребують для зцілення.

1.  
Твоя мета в житті - це саморозвиток. Ти завжди зосереджена на тому, як стати кращою та переконана, що кращі роки твого життя ще попереду. Ти відчуваєш сильний зв'язок з природою й віриш, що це найкращий спосіб наблизитися до першоджерела всього.

2. 
У тебе добре розвинена інтуїція та багаті знання про життя. Ти мудра та зріла особистість, яка володіє досвідом багатьох прожитих життів. Ти природжений філософ й високодуховна особа, а довколишніх частенько збиває з пантелику невідповідність твого віку й глибини знань.

3. 
Твоя молодість сповнена травм, випробувань та інших труднощів. Але ти добре розумієш, що все це було послано тобі не для того, щоб ти страждала, а для того, щоб стала тією людиною, якою зараз є. Попри те, що раніше ти боролася з певними психологічними проблемами, зараз ти вже знаєш, що вони були лише механізмом адаптації до життєвих обставин.

4. 
Ти високодуховна людина, але це абсолютно не пов'язано з релігією. Твоє покликання в житті - допомагати людям повернути собі владу над собою. Навіть якщо ти використовуєш для цього вчення чи принципи певного освіченого майстра, чи наставника, ти все одно залишаєшся зосередженою на перебуванні Бога всередині кожної людини й допомагаєш людям побачити їх необмежену владу, потенціал та здібності.

 
5. 
З якоїсь незрозумілої причини ти завжди відрізнялася від своїх рідних, друзів чи однолітків. Через це у тебе могли виникати труднощі з пошуком власного «племені» й відчуттям своєї приналежності до чогось.

6. 
Ти часто заглиблюєшся в глибини власної самосвідомості, досліджуючи себе й своє життя. Просуваючись на шляху пробудження та зцілення, ти продовжуєш проливати світло на малозрозумілі аспекти, які заперечуються й відкидаються більшістю.

7. 
Ти доволі  потужний ініціатор. Коли про щось думаєш чи чітко на чомусь зосереджена, ти це отримуєш, або ж у тебе з'являється здатність в найкоротші терміни це реалізувати.

8. 
Твоя інтуїція має майже телепатичний характер - ти знаєш, що люди думають, що відчувають й чого потребують для свого зцілення.

9. 
Ти переконана, що це життя дано тобі для того, щоб позбутися старих кармічних закономірностей й прорватися на новий рівень самопізнання. Ти розумієш, що сенс твого життя полягає не в тому, щоб просто працювати чи виконувати якісь завдання, а, скоріше, щоб стати тою, ким ти маєш бути.

 
10. 
У певний момент в житті ти відчула сильне духовне пробудження. Твої думки почали змінюватися й тобі довелося очиститися від обмежувальних переконань, які стримували твій рух. Ти усвідомлюєш, що пробудження може бути виснажливим й часом болючим процесом, але, як правило, воно необхідне.

За матеріалами cluber.com.ua

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших