Як виглядати стильно. 5 прийомів Меланії Трамп

Меланія Трамп - колишня модель та нинішня перша леді США. Її ідеальний стиль може повторити кожна з нас. Побалуймо себе новим елегантним іміджем.


 

1. Акцент на ногах може стати головною фішкою образу



Навіть якщо ваш зріст далеко не модельний, як у Меланії, ніжки все одно можуть стати центром вашого образу. Для цього не потрібні посилені тренування й дієти, перед виходом просто нанесіть на ноги хайлайтер для тіла - цим засобом користуються всі знаменитості, надаючи ногам блиск та візуальну стрункість.

 

Ну і куди ж без міді! Щоб звернути увагу на ноги, спідниця має бути максимум трошки нижче коліна. В іншому образ не варто перевантажувати, а взуваємо обов'язково туфлі-човники на підборах.

 

2. Обираємо мінімалізм

 

Меланії Трамп можна позаздрити: очевидно, що вона має величезні багатства і може дозволити собі гардеробну розміром з Білий дім. Але жінка дуже раціонально розпоряджається бюджетом й не купує все підряд. Це правильна позиція, якої дотримуються всі бізнеследі: набагато вигідніше купити одну сукню з мідл або люкс сегмента, ніж 10 неякісних й недорогих.

 

Тим же правилом Меланія керується при складанні образу на вихід: мінімалізм не зашкодить, а продуманий складний образ може зазнати краху через одну маленьку деталь. Тому мінімалізм не завжди показник того, що ви не стежите за модою. Найчастіше саме скромність допоможе показати, що ви справжній експерт.

 

3. Діловий стиль підкреслить ваш гострий розум

 

Навіть якщо при першому знайомстві ви залишили про себе не найприємніше враження, не треба розчаровуватися. Стиль в одязі дійсно здатний на багато що! Як довести світові, що ти інтелектуалка, коли твоя роль стояти поруч з чоловіком-президентом й мило посміхатися. Меланії це вдалося. Вона подолала стереотип, що всі моделі - дурні й наївні.

 

Перша леді США - хитра лисиця. Вона просто стала одягатися як ділова жінка, всіляко уникаючи нудних чорно-білих поєднань. Як вам, наприклад, цей образ: коричневі шкіряні штани й біла сорочка, а поверх - подовжений жакет м'ятного відтінку. Виглядає дуже презентабельно та стильно!

 

4. Бежевий відтінок омолоджує

 

Меланії вже за 50! Але ж на вигляд і не скажеш, що їй до пенсійного віку залишилося всього нічого. Звичайно, ви можете сказати, що вся справа в пластиці, - не заперечую. Догляд за своїм тілом та обличчям дуже важливий в цьому віці, але якщо ти одягаєшся як бабуся, в лише тьмяні кольори, то жоден фотошоп не допоможе.

 

Тому Меланію часто можна побачити у свіжих відтінках. Особливу увагу вона приділяє нюдовим кольорам. Однотонний образ робить стрункішою та виглядає елегантно: жінка в бежевій сукні та пальто виглядає

 


5. Зі святковим образом одягати лише один аксесуар

 

У більшості жінок ситуація така: в повсякденному образі - повна відсутність прикрас, а в урочистому - і брошечка, і сережечки, і клатчик найсвятковіший. Це груба й дуже часта помилка.

 

Меланія в цьому плані дуже прискіплива: вона ніколи не одягає на себе всі свої цяцьки. Чи це просто вихід з аеропорту, чи церемонія нагородження, максимум, що вона собі може дозволити, - цікавий поясок або крихітні сережки. Незначна кількість аксесуарів набагато краще підкреслить витонченість й достаток, ніж вся колекція ювелірного магазину, одягнута на вас заразом.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших