Карамельне повидло з яблук. Відеорецепт

 

Карамельна смакота!

 

Ідеально пасуватиме для приготування рогаликів, рулетів чи іншої випічки!

 

Або просто намастіть на хрусткий хлібчик з маслом.

 

Складники:

 

очищені яблука - 2 кг;

цукор - 2 кг.

 

 

Приготування:

 

1. Спочатку потрібно приготувати карамель! У посудину з товстим дном всипаю цукор (частинами, по 0,5 кг.)

 

2. Помішую дерев’яною лопаткою. Обережно, щоб не пригорів, бо гірчитиме.

 

3. Коли карамель буде готова, додаю очищені шматочки яблук й перемішую.

 

4. Спочатку будуть грудочки карамелі, але вони обов‘язково розчиняться.

 

5. Коли карамель розчиниться, проварюю повидло ще близько пів години.

 

6. Якщо хочете, щоб повидло було однорідніше, то можна збити блендером.

 

Детальніше тут!

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

Три правила мудрої жінки, яка втомилася бути «хорошою»

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість