Пиріжки для ледачих. Тісто м'яке, до рук не прилипає, добре ліпиться й пиріжки не розвалюються
Тісто дуже легке
в приготуванні! Впорається будь-яка господиня!
Складники:
- 4 ст. борошна
- 500 мл. молока
- 2 ст. л цукру
- 1\2 ч.л. солі
- 2 ст.л. олії соняшникової
- пакет сухих дріжджів 11 гр.
Приготування:
Все змішуємо
до однорідної маси. Вкладаємо тісто в пакет та ховаємо в холодильник на 2
години. ВСЕ!
Через дві
години дістаємо тісто, обминаємо в борошні й формуємо пиріжки з улюбленою
начинкою.
Таке тісто
підійде до будь-якої випічки, можна використовувати для будь-яких видів пирогів
чи піци.