Запашний шашлик в духовці!



М'ясо буквально тане в роті!

Складники:

Свинина - 1,5 кг.;
Цибуля - 2 шт.;
Аджика - 3 ч. л.;
Сіль - 2 ч. л.;
Приправа для м'яса - 1 ч. л.;
Сумах - 1 ч. л.;
Коріандр - 1 ч. л.;
Лавровий лист - 2 шт.

Приготування:

Нарізаємо м'ясо шматочками, як на шашлик.

Додаємо спеції, сіль та перець.

Перемішуємо й додаємо аджику.

Накриваємо миску з м'ясом харчовою плівкою й ставимо в холодильник на ніч.

На дно рукава викладаємо цибулю, зверху викладаємо м'ясо, закриваємо пакет, робимо проколи й запікаємо при 200 С впродовж години.

Потім розрізаємо пакет зверху й ставимо ще на 15 хвилин для зарум'янення.

Смачного!

Популярні дописи з цього блогу

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

Оберіть фігуру та дізнайтеся про себе «приховану правду»