Запашний шашлик в духовці!
М'ясо буквально тане в роті!
Складники:
Свинина - 1,5 кг.;
Цибуля - 2 шт.;
Аджика - 3 ч. л.;
Сіль - 2 ч. л.;
Приправа для м'яса - 1 ч. л.;
Сумах - 1 ч. л.;
Коріандр - 1 ч. л.;
Лавровий лист - 2 шт.
Приготування:
Нарізаємо м'ясо шматочками, як на шашлик.
Додаємо спеції, сіль та перець.
Перемішуємо й додаємо аджику.
Накриваємо миску з м'ясом харчовою плівкою й ставимо в
холодильник на ніч.
На дно рукава викладаємо цибулю, зверху викладаємо
м'ясо, закриваємо пакет, робимо проколи й запікаємо при 200 С впродовж години.
Потім розрізаємо пакет зверху й ставимо ще на 15
хвилин для зарум'янення.
Смачного!