Гороскоп на вересень 2020 року для всіх знаків Зодіаку


Серед головних покровителів першого осіннього місяця - Меркурій та Сатурн. Як наслідок, з точки зору фінансів вересень може дещо здивувати знаки Зодіаку, що представляють стихію Води (Рак, Скорпіон, Риби) і Повітря (Близнята, Терези, Водолій). Для них ситуація може складатися нетривіально й буде необхідний новий підхід. Для народжених в стихіях Вогню (Овен, Лев, Стрілець) і Землі (Телець, Діва, Козоріг) все буде досить типово, але їм також належить зробити ставку на творчий неординарний підхід, якщо, звичайно, буде бажання просунутися кар'єрними сходами або розширити власний бізнес.

 

Перша декада вересня 2020 для більшості знаків Зодіаку буде вдалою з точки зору потенційних можливостей. Зараз добре надолужувати згаяне й розбиратися з проблемами другорядного плану, звільняючи собі руки для серйозних завдань. У робочому напрямку можливі зміни, ініційовані сторонніми особами. У сфері особистих стосунків також очікуються певні зміни, але навряд чи це буде критично чи вимагатиме повної зміни орієнтирів. Так що поспішати не варто - ні з діями, ні з висновками. Робота забере левову частку нашого часу, та й в межах сімейного вогнища знайдеться чимало технічних питань, які потребуватимуть вирішення. Тобто період особливо важливий з практичної, можна сказати, побутової точки зору. Романтика та ідеалізм на певний час відступлять на другий план, хоча повністю нас не покинуть, так що будь-які явні перекоси залишаються на нашій совісті.

 

У другій декаді вересня 2020 вплив астрологічної обстановки дещо змістить пріоритети - тепер для розв'язання особистих питань у нас буде більше часу. Проте, самотнім людям, початківцям у бізнесі, буде явно не до відносин, й це справедлива тенденція, так що не варто думати, що з вами щось не так. Ті, хто має стабільну й спокійну роботу в офісі навпаки - почнуть проводити більше часу з сім'єю. Для сімейних представників будь-якого знаку Зодіаку це буде теплий та позитивний час, який згодом ще не раз згадуватиметься.

 

Третя декада вересня 2020 для деяких знаків Зодіаку відрізнятиметься підвищеною динамікою, проте - це не означає, що всі справи різко підуть в гору, для цього належить більше працювати. Астрологи рекомендують не орієнтуватися на довколишніх, а відштовхуватися від власних інтересів. У професійній діяльності можуть виникнути цікаві альтернативи, а в особистих відносинах цілком ймовірно намітиться різкий поворот. В межах осіннього сезону покровитель циклу, Білий Щур, буде лише нарощувати обороти, а це - нові можливості й перспективи.

 

Всім знакам Зодіаку варто звернути особливу увагу на своє здоров'я, захворіти зараз - недозволена розкіш.

Популярні дописи з цього блогу

«Якщо хтось хоче вас принизити, значить…»: слова Харукі Муракамі, які вражають своєю мудрістю

6 речей, які ніколи не треба робити для чоловіка

13 речей, про які треба пам'ятати, коли життя б'є тебе по голові