Астрологічний прогноз на 2021 рік

 
Що хорошого готує 2021 рік?

Які перспективи та приємні події чекають нас в рік Білого Бика?

 

Відкрийте для себе все, що бажаєте знати про найближче майбутнє.

 

 

Астрологічний прогноз на 2021 рік пророкує зміни, стреси та перетворення. Період з 2019 по 2021 рік називають «Рубіж Козорога», і на його фінал припадає так звана «Велика Мутація». Якщо говорити предметно, то це може бути схожим на початок 90-х - корінний перелом стереотипів, безліч нових можливостей, і при цьому ще нічого не зрозуміло.

 

У східній астрології 2021 рік відповідає Білому Бику (рік Бика розпочинається 11 лютого 2021 року, а завершується 1 лютого 2022 року), символ цілеспрямованого досягнення поставленої мети, якій протипоказано зірватися. У 2021 році всім знакам зодіаку для успіху знадобиться терпіння, цілеспрямованість та працьовитість. А ось емоційні спалахи, пряма агресія та спроби досягти мети поспішно не лише не принесуть бажаного, але й можуть бути небезпечні для довколишніх. Рік особливо вдалий в плані бізнесу та самовдосконалення, тоді як особисті стосунки відійдуть на другий план.

 

У 2021 році на нас чекає чотири затемнення - два місячних та два сонячних. В обох випадках будуть посилені позитивні тенденції Сонця та Марса, наших покровителів цього циклу. Причому позиція Марса буде панівною. Навіть в Стародавньому Римі цій планеті-богу приписувалося верховенство над війною та родючістю. У цьому унікальність, подвійність 2021 року, для якого справедливим буде знаменитий вислів: хочеш миру - готуйся до війни.

 

Нам дійсно слід ретельно готуватися перед відповідальними рішеннями та не поспішати в умовах повної або часткової невизначеності. Стовідсоткового розуміння того, що відбувається не буде. Не буде й однозначно правдивої інформації й гарантовано переможних алгоритмів. З іншого боку - це не адаптивний період, й краще дотримуватися обраної стратегії, а не кидатися між можливостями на догоду обставинам. Ймовірні сутички чи конфлікти, переможцем з яких вийде найстриманіший, і військова міць (якщо розглядати ширше - фізична сила) стане тут далеко не ключовим чинником.

З небесних тіл Сонячної системи, які можуть «переплутати нам карти», в загальному астрологічному прогнозі на 2021 рік слід відзначити Місяць й ситуативно - Плутон. Місяць, як втілення мінливості й пластичності, по-перше, виступає антагоністом Сонця, й, по-друге, суперечить провідним принципам цього циклу. Саме тому всім знакам Зодіаку варто бути особливо обережними в періоди місячних затемнень, не слід довіряти сумнівним особам й ситуаціям. Будь-який факт, якщо від нього хоч щось залежить, необхідно перевірити ще раз й особисто переконатися в ньому. Довіра буде на вагу золота, й розкидатися нею не варто. Проте, ця тенденція матиме чимало перспективних наслідків. Кардинальна позиція Місяця дозволить розрізнити ворогів від друзів, продемонструє справжні наміри й не дасть оступитися там, де стоятиме вибір між розумом та емоціями. Гороскоп радить завжди обирати розум. Альтернативних варіантів, які вестимуть до успіху, в цьому році не буде.

 

Білий - колір 2021 року, і він задає свої тенденції. Це зовсім не символ чистоти намірів. Це здатність заглянути всередину себе, впевненість у своїх діях й воля, здатна перемогти будь-які обставини. Дійсно непереборних перешкод не очікується. Труднощі будуть, але в основному пов'язані з великою кількістю подій, що відбуватимуться довкола потенційних напрямків розвитку і з відсутністю чітких зовнішніх орієнтирів. Але залишаються орієнтири внутрішні, саме на це вказує Білий колір.

 

Стихія 2021 року - Метал. У східній традиції Метал відповідає Землі. Це говорить про те, що Телець, Діва та Козоріг отримують сильну позицію й зможуть вести за собою інших. Це не означає, що знакам Землі пощастить більше, проте вони зможуть швидше підлаштуватися під обставини, які стрімко змінюватимуться.

 

 

З матеріалістичної точки зору 2021 рік особливо вдалий для знаків Води - це Рак, Скорпіон та Риби. Але саме цим знакам Зодіаку частіше доведеться мати справу з Місяцем - головним антагоністом року, який регулярно тестуватиме їх на емоційну стабільність. Умовний імунітет до таких випробувань отримають знаки Вогню - Овен, Лев та Стрілець, вони виявляться під прямим захистом Сонця. Представники стихії Повітря (Близнята, Терези та Водолій) займуть нейтральну позицію й зможуть керуватися лише власними поглядами на те, що відбувається. Однак для всіх знаків сфера любові поступиться верховенством професійній сфері, й тут не варто йти проти вітру. Все, що відбуватиметься стане закономірним наслідком раніше прийнятих рішень. Кожному доведеться зіткнутися з чимось, що вибиватиме з колії, але лише для того, щоб стати сильнішими 1 навчитися перемагати обставини.

 

В цілому, гороскоп на 2021 рік вдалий для всіх знаків зодіаку, але астрологічний прогноз готує нас до нетипових та нетривіальних подій, але продуманих й зважених рішень. Це гарний час для будь-яких змін, й що кардинальніше - то краще. Головне, щоб ці зміни не були надуманими, тому що буде велика ймовірність прийняти бажане за дійсне. Це непростий, але цікавий й прогресивний час, який багатьом зруйнує плани, але лише для того, щоб відкрити нові перспективи.

 

Багато різних подій та змін чекає нас у 2021 році. З астрологічної точки зору у 2021 році ми одночасно перебуваємо на початку й в кінці декількох планетарних циклів. Перш за все, слід відзначити цикл Плутона, який з 26 листопада 2008 по 20 січня 2024 року перебуває в Козорізі. Це означає, що ми стаємо все ближчими до завершення ери Козорога, максимально відчуваючи на собі наслідки перетворень, що відбулися за цей тривалий період. І все ж, не Плутоном єдиним! У астрологічної ситуації можна відзначити багато важливих аспектів. Наприклад, такі титани, як Сатурн та Юпітер, у 2021 році не лише виявляться в сузір'ї Водолія, що саме по собі має велике значення, але в кінці грудня 2020-го ці планети утворять епохальний аспект - перше з'єднання нової ери, що дасть старт 200-річному циклу (мова про десять 20-річних циклів з'єднань Сатурна та Юпітера в знаках повітряної стихії). У астрологічному середовищі момент переходу з'єднань цих планет з однієї стихії в іншу заведено називати Великим або Великою Мутацією, що буквально означає, що людство вступає в нову еру. Не більше й не менше!

 

У 2021 році ми вступаємо в новий незвіданий світ, а тому не встигнемо відчути його важливість повною мірою. Хоча для тих, хто хотів би мимохідь зазирнути за завісу майбутнього, можна провести паралель з історичними подіями останніх двох століть. Коли минулого разу Сатурн та Юпітер перейшли в нову стихію, людство пережило найбурхливіше в історії зростання своєї чисельності, пройшло через промислову революцію, вперше вийшло в космос й приборкало ядерну енергію. Зовсім непогано, правда? Такими досягненнями можна пишатися. Однак, наш світ - це рівноважна система, так що перетворення й перекіс в одній його частині означають розбалансування й дисбаланс в інший. Війни, голод, геноцид... Якого жах лише не відбувався за ці роки. Бурхливий розвиток промисловості та неконтрольоване зростання населення привели людство до нового рубежу, прорив якої чекає нас уже в новій ері, в періоді транзитів Юпітера та Сатурна в знаках стихії Повітря.

 

 

Що ж чекати в цей період?

Судіть самі. Стихія Землі - це, перш за все, утилітарність. Це щось, що можна помацати руками; щось, що дає реальну користь людині. Промислова революція XX століття як раз й відповідала на цей запит. Стихія Повітря - це щось невловиме. Повітря не «намажеш на хліб», але водночас жити без нього неможливо. Перш за все, в астрології Повітря відповідає за соціальну та інформаційну сферу життя людини. Це все, що стосується інформації, взаємозв'язків, проникливості, вищої розумової діяльності. Це цікава й невловна за своєю суттю субстанція, яка об'єднує в собі принцип тепла й вологи (тобто одночасно активної й пасивної складових). І якщо ви скажете, що такого не може бути, оскільки одне суперечить іншому, то будете абсолютно праві. У цьому вся суть повітряної стихії, в розбіжностях її справжня сутність! Так, що... Робіть висновки. Звичайно, неможливо навіть уявити, якою буде наша цивілізація через 100 років. Однак однозначно головні зміни лежать не в матеріальній, а в інформаційній сфері. Можливо, навіть в самому влаштуванні людського способу життя й суспільства в цілому, або в перетворенні самої людини, як одиниці виміру соціуму, й навіть переосмислення значення таких змінних.

Популярні дописи з цього блогу

Як стати самодостатньою: 10 правил впевненої в собі жінки

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як навчитися говорити «ні» та перестати догоджати довколишнім