Астрологічний прогноз для кожного знака Зодіаку на грудень 2020 року

 

Можливо вас зацікавить:

Астрологічний прогноз на 2021 рік


Овен

Грудень 2020 року для Овнів буде особливим та незвичним. Чимала заслуга в цьому - ваші рішення, прийняті в попередні періоди, вони ще не раз вам відгукнуться. Сатурн, який зазвичай відповідає за занепад сил Овна, зараз займе сприятливу позицію й об'єднається з Сонцем, вашим покровителем. Обережно ставтеся до нових знайомств чи проєктів, більше уваги приділяючи тим людям й завданням, які вже займають у вашому житті важливе місце. Водночас Марс, ваш управитель, не залишиться байдужим й хоча його позиція буде не такою сильною, він підштовхне вас в потрібний момент. Тому - ні сумнівам! Тільки вперед!

 

Телець

У грудні 2020 року Тельцям гороскоп рекомендує плідно попрацювати, зробивши вибір на користь цілеспрямованого досягнення поставленої мети. Альтернативою може стати агресивний ривок й в деяких ситуаціях ця стратегія справді може бути вам корисною, але далеко не скрізь й не завжди. Зараз на вашому боці буде Марс, який зазвичай відповідає за обмеження можливостей Тельця, й Сатурн, який в звичайному положенні не має до вашого зодіакального знаку прямого стосунку. Будьте готові до того, що в професійній сфері доведеться застосовувати всі ваші навички, а в любовних стосунках діяти першими і якомога незвичніше. У певних ситуаціях буде необхідний творчий підхід, але не поспішайте, у вас буде достатньо часу, щоб обміркувати всі варіанти. У плані фінансів місяць буде максимально стабільним.

 

Близнята

У грудні 2020 року Близнята зможуть впоратися з будь-якими труднощами, оскільки на вашому боці буде Меркурій, ваш покровитель, та Юпітер. Комбінація цих небесних тіл дозволить вам швидко мобілізувати сили й скерувати їх в потрібний напрямок. Це вдалий час для будь-яких перестановок - дрібних чи масштабних, особистих або тих, які стосуватимуться лише бізнесу й сфери фінансів. Також місяць вдалий для фінансових вкладів, ризик шахрайства мінімальний. З іншого боку - для досягнення задуманого доведеться плідно попрацювати, причому одразу на кількох напрямках. Якщо все зробите правильно - забезпечите собі чудовий старт на наступний цикл. Головне - не звикайте до обставин, вони постійно змінюватимуться.

 

Рак

Грудень 2020 року для Раків буде збалансованим та спокійним. Динаміка подій справді буде високою, але наскільки вона при цьому зачіпатиме ваше життя - ви вирішуєте самі. Цей унікальний вибір вам дає поєднання позицій Юпітера, вашого покровителя, й Сатурна, який зазвичай відповідає за обмеження можливостей Рака. Також на горизонті з'являться Меркурій та Сонце, ці два об'єкти зазвичай не мають до вас прямого стосунку, але під кінець циклу займуть важливі загальні позиції та не минуть вас своєю увагою. В результаті, успішного перебігу подій можна очікувати й у романтичних стосунках. При цьому ви будете абсолютно зібраними - все, що відбуватиметься добре вписуватиметься у ваші плани. Це дійсно буде один з найприємніших та найвдаліших періодів за весь цикл. Головне - правильно розставити пріоритети, щоб найкращим чином використати всі переваги.

 

Лев

У грудні 2020 року Левам доведеться домагатися справедливості всіма можливими способами. На вашому боці буде Сонце, покровитель вашого зодіакального знаку, яке зараз займе сильну загальну позицію, проблем з життєвою енергією у вас не буде. А ось мотивувати себе доведеться самостійно й шляхи вирішення термінових завдань вам ніхто просто так не вкаже. Зараз велике значення матиме кооперація на професійному напрямку, а у сфері особистих стосунків можуть стати в пригоді підказки близьких та друзів. Так чи інакше, астрологи радять не залишатися на самоті, інакше не зумієте досягти бажаного. Робіть ставку на комунікацію й командну роботу. Це вдалий час для просування по службі та кар'єрного злету, але не ставте в пріоритет фінансову сторону. Будьте щирими не лише з друзями, але й з недоброзичливцями.

 

Діва

У грудні 2020 року Дівам однозначно трапиться нагода застосувати свої таланти, оскільки останній місяць року обіцяє бути динамічним й перспективним. Вами керуватиме Меркурій, ваш покровитель та активатор, і Юпітер, який зазвичай обмежує можливості вашого зодіакального знаку. Меркурій займе панівну позицію, Юпітер не увійде з вашим знаком в повну когерентність, але в певні моменти зможе підказати правильний напрямок. Тому не поспішайте й частіше звертайте увагу на те, що відбувається довкола. Це вдалий час для налагодження стосунків й просування кар'єрними сходами. А головне - у вас будуть нові можливості, й астрологи вказують, що у кожного завдання - кілька правильних рішень. Вони (рішення) можуть бути не рівні в плані наслідків, але у кожного буде своя перевага. Тому намагайтеся діяти рівномірно й не нестися вперед за удачею, вона тут ні при чому.

 

Терези

Для Терезів грудень 2020 року однозначно буде цікавим та навіть захопливим часом, хоча підґрунтя багатьох подій розкриється перед вами лише з плином часу. Зараз вашим головним покровителем стане Сонце, яке зазвичай відповідає за занепад сил вашого зодіакального знаку. Світило буде домінувати над вашим сузір'ям й робитиме вплив всіх інших об'єктів Сонячної системи (позитивний та негативний) ледь помітним. Це означає, що у вас буде достатньо сил, але як їх використовувати – вирішувати лише вам самим. Навіть у відверто непростій ситуації ви залишитеся наодинці зі своїми труднощами, але в цьому криється один з основних моментів періоду. Зробивши вибір, ви станете сильнішими, навчитеся відповідальності й розуміння загальної стратегії того, що відбувається. Це надасть вам бонуси як у професійній діяльності, так і у сфері особистих відносин. І якщо ви готові вчитися, готові сприймати щось нове та змінюватися - це дійсно буде один з найважливіших моментів за весь рік.

 

Скорпіон

Скорпіони в грудні 2020 року відчують приплив сил, через те, що на вашому боці буде Марс, покровитель вашого знаку. Червона планета займе доволі сильну позицію, бо буде посилена Сонцем. В результаті, ресурсів буде набагато більше, ніж можливостей й це найкраща нагода попрацювати більш продуктивно. У професійній діяльності постарайтеся спочатку розібратися в усіх аспектах й тільки потім приступайте до нового проєкту. Час зараз працює на вас, тому не звертайте уваги, на недоброзичливців. Це ідеальний період для маленької революції, але нічого не плануйте й не реалізовуйте поодинці. У сфері особистих стосунків вас чекають романтичні моменти, відпочиньте разом зі сім’єю.

 

Стрілець

Стрільцям в грудні 2020 року буде непросто домогтися поставленої мети, однак завдяки сильній позиції Юпітера, покровителя вашого знака, баланс регулярно зміщуватиметься то в одну, то в іншу сторону. Через це період буде вкрай динамічним й дозволить вам реалізувати себе, сповна. Для тих, хто не перебуває в серйозних стосунках це вдалий час, щоб розібратися не лише з власними почуттями, а й з усіма можливими варіантами розвитку подій. Буде вибір - будуть й рішення, так що не поспішайте та не дійте агресивно. Те ж стосується сімейних У професійній сфері буде вдалий період для кар’єрного просування, але не варто чекати фінансової віддачі тут і зараз - доведеться попрацювати на перспективу.

 

Козоріг

Грудень 2020 року дасть можливість Козорогам проявити себе у нових напрямках. Якщо ж такого бажання ви не виявите, то будуть й інші варіанти, головне - не засиджуйтеся вдома, навіть якщо погода не сприяє активним пересуванням. Сатурн, ваш покровитель, займе сприятливу позицію й зміцнить Марс, ваш активатор, який зараз може бути нестабільний через своє загальнозіркове положення. Як результат, жодна зі сфер вашого життя не буде переважати над іншою, ви опинитеся в гармонійному, збалансованому положенні. При цьому всі зміни, що відбуватимуться довкола зачіпатимуть вас лише опосередковано, й все ж таки, не втрачайте пильності - багато моментів будуть справді вдалими. Козорогів, які не перебувають у серйозних відносинах чекають цікаві знайомства, а ті, хто має власну справу можуть розраховувати на новий взаємовигідний союз. Для досягнення бажаного дайте собі більше творчої свободи, але не зупиняйтеся на досягнутому.

 

Водолій

У грудні 2020 року Водоліям хотітиметься того, чого у вас немає, а це, як відомо, найкраща мотивація. Вам сприятимуть Меркурій та Юпітер, обидві планети зазвичай нейтральні щодо Водолія, але на цьому етапі увійдуть в когерентність з вашим сузір'ям. Результат - нові можливості в уже наявних й, здавалося б, пройдених вздовж та впоперек умовах. Це означає, що ви можете несподівано отримати можливість просунутися кар'єрними сходами, а ті, хто не перебуває в серйозних стосунках зрозуміє, що за своєю долею не потрібно далеко ходити. На перше місце вийдуть особисті якості, а також рівень вашого професіоналізму.

 

Риби

У грудні 2020 року Рибам багато рішень вдаватиметься набагато простіше, ніж ви очікуєте. Це відбудеться тому, що на вашому боці буде Меркурій, який зазвичай одночасно відповідає й за занепад сил, й за обмеження можливостей вашого зодіакального знаку. Під кінець року Меркурій займе сильну, хоча й незвичайну позицію, придушивши енергетику Юпітера і Венери, які зазвичай на вас впливають. Зараз важливо не нехтувати можливостями й робити те, що ви любите найбільше, - допомагати іншим, навіть якщо ті не просять. Це яскравий альтруїстичний час принесе вам багато позитиву. Дійте активно, не чекайте вдалих можливостей, створіть їх для себе. Ймовірне підвищення доходу, а от в особистих питаннях краще не ризикувати.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших