Гороскоп на грудень 2020 року для всіх знаків Зодіаку

 

Можливо вас зацікавить:

Астрологічний прогноз на 2021 рік

 

Астрологічний прогноз на грудень 2020 року передбачає досить нетипове для цієї пори року підвищення працездатності й загальної динаміки подій, що відбуватимуться. Річ у тому, що сприятимуть нам в першому зимовому місяці Сатурн, Юпітер, Сонце та Меркурій, тому успіх чекатиме практично у всіх напрямках. Однак, гнатися за двома зайцями - не найкращий варіант, так що доведеться зосередитися на чомусь конкретному, на найважливіших завданнях.

 

Грудень 2020 року чудовий час, щоб завершити старі справи й без перепочинку приступити до нових. Врахуйте той факт, що покровитель поточного циклу - Білий Щур ще не поспішає залишати п'єдестал, тому, що відповідно до східної астрологічної системи його опіка триватиме аж до лютого 2021 року. Тому не варто поспішати традиційно підбивати підсумки, хай і проміжні.

 

Перша декада грудня 2020 буде активною настільки, наскільки ми готові собі це дозволити. Зараз всі без винятку знаки Зодіаку матимуть шанс просунутися кар'єрними сходами набагато далі, ніж могли розраховувати ваші недоброзичливці. Будуть, звичайно, й індивідуальні моменти, але в цілому це сприятливий час для важливих кроків, вдалих інвестицій, початку нових проєктів. Якщо ви маєте власну справу - обов'язково забезпечте собі надійний тил, але не для відступу, а для підтримки. Якщо ви працюєте в організації - зараз саме час задуматися про альтернативу, хто б вам що не говорив. З точки зору особистих стосунків початок місяця багато в чому продовжить листопадові тенденції, так що тут нас навряд чи чекатимуть концептуальні зміни. Однак, зараз варто бути готовими до різноманітних несподіванок, оскільки наші небесні покровителі зараз небувало сильні й навіть агресивні.

 

Друга декада грудня 2020 буде більш конкретною й разом з тим істотно зросте динаміка подій. Це означає, що найкращим варіантом буде зробити перший крок самостійно, а не чекати чиїхось рішень. Астрологи рекомендують не опускатися до відвертого обману, але намагатися діяти нетипово. Безперечно, попередні місяці нас багато чому навчили й це гарно можливість перевірити нові навички в польових умовах.

Щодо самотніх представників усіх знаків Зодіаку, то гороскоп на грудень 2020 року однозначно обіцяє вам шанс на постійні стосунки.

У сфері професійної діяльності буде кілька варіантів розвитку подій й найкращим стане той, який найбільше імпонуватиме саме вам. Особистісні мотиви мають бути основними.

 

Третя декада грудня 2020 потішить нас спокійним періодом. До цього часу першорядні справи вже будуть розв’язані й залишиться лише довести їх до ідеалу. Природно, ідеал у кожного свій, тому тут будуть індивідуальні нюанси, В цілому фінальна частина місяця - вдалий час для розв'язання фінансових питань, а також для кардинальних внутрішніх змін. Важливо не дозволяти собі застоюватися на одному місці, навіть якщо не зовсім зрозуміло, що робити далі.

 

Власникам особистого бізнесу гороскоп рекомендує відпочити, а офісним працівникам, є сенс переглянути свій підхід до справ. У сфері особистих стосунків сімейних людей чекають складні моменти, але нагорода перевершить всі очікування. Тим у кого ще немає серйозних стосунків варто бути максимально адаптивними, позаяк кінець грудня 2020 року потребуватиме вміння пристосовуватися до мінливих обставин.

 

Однозначно, багато хто з нас в завершальний період грудня буде приємно здивований й всі отримають нагороду за витрачені зусилля.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо вам хтось заздрить, то його видадуть ці токсичні фрази

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як спілкуватися з людьми, які вважають себе кращими за інших