Астрологічний прогноз на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку

  

Зорезнавці обіцяють: 2021-й буде роком великих можливостей та змін.

 

Цей рік можна справедливо назвати роком реанімації або роком пробудження. Негатив 2020 року піде в минуле, а на зміну йому прийдуть обнадійливі тенденції 2021-го.

 

Для багатьох знаків Зодіаку рік Білого Металевого Бика здаватиметься дещо інертним, але це не означає, що в ньому не відбуватиметься жодних важливих подій. Це сприятливий час для починань, які можна трансформувати в неабиякий успіх.

 

Рік складеться сприятливо і для фінансової діяльності, і для творчого розвитку, і для зміни виду діяльності. Всі охочі якщо не доб'ються своєї мети сповна, то точно просунуться в її досягненні. Неприємних сюрпризів чекати не слід. Бик полум'яніє здоров'ям, силою й міцно стоїть за теплі дружні та сімейні почуття.

 

Овен

У 2021 році Овни зможуть розійтися на повну потужність, але швидко збагнуть, що використовувати весь потенціал не варто. Білий Металевий Бик симпатизує представникам вашого знаку Зодіаку, тому він постарається, щоб у вас все складалося простіше й швидше, ніж в інших.

 

Перші успіхи у своїх ініціативах можна чекати вже до 20 чисел січня. Довгострокові проєкти обіцяють успіх приблизно до березня. Можна сподіватися фінансовий прибуток й подорожі в теплі краї. Ближче до жовтня вас чекає важливий вибір.

 

Телець

Телець з Биком - одного поля ягоди. Їм буде дуже легко плисти на одній хвилі. Тельці можуть розраховувати як на удачу, так і на досягнення в тих справах, до реалізації яких вони докладуть зусиль. У 2021 році для Тельців навряд чи видасться хоча б один не дуже вдалий місяць. Ви можете в будь-який сезон відкривати бізнес, робити важливі ділові пропозиції, займатися самоосвітою або податися в подорож. У серпні відбудуться важливі, навіть доленосні знайомства.

 

Близнята

Рік Білого Металевого Бика забажає від Близнят переглянути свої підходи до досягнення цілей. Звичний розрахунок на успішну комунікацію з людьми не дасть очікуваних результатів. Що частіше ви адаптуватиметеся до подій, то краще різні ситуації складатимуться на вашу користь.

 

Робіть ставку на знання та навички - це ваш головний козир на найближчий рік. У березні очікується значний фінансовий підйом. Квітень буде вдалим для починань. Найприємніше полягає в тому, що рік буде спокійним, приємним, що не вимагатиме зайвої метушні й серйозних переживань.

 

Рак

У 2021 році Ракам належить відмовитися від звичної емоційності. Білий Металевий Бик позбавить вас небажаних обставин. Справи вдаватимуться, зникне значна кількість негативних чинників. Можна буде зосередитися на найприємнішому й найосновнішому для себе.

 

Весна-літо - сприятливий період для творчої діяльності. Не проґавте цей момент. Певні складнощі в професійній сфері виникнуть в середині літа, але вони дадуть вам потрібний стимул для особистого росту.

 

Лев

Лев та Білий Металевий Бик тримаються на шанобливій відстані. Лев отримує повну свободу дій, але при цьому Бик не стане будь-яким чином сприяти царю звірів в досягненні його цілей. Тому все, чого ви досягнете, можна буде сміливо зарахувати до виключно вашим досягнень.

 

Відповідно, лінощі й бездіяльність - це шлях в нікуди. Хочете успіху - активізуйтеся вже в січні, щоб отримати плоди хоча б до початку березня. Можна відкривати бізнес, створювати фінансові проєкти, переїжджати в інші країни.

 

Діва

Від звиклих до роботи Дів Білий Металевий Бик не вимагатиме надмірних зусиль у 2021 році. Навпаки, він запропонує їм змінити тактику й почати планувати, а також глобальніше осмислювати свій шлях. Рік буде багатий на свіжі ідеї та починання. Вдалий час у фінансовому плані. Ближче до осені корисно буде ґрунтовно взятися за саморозвиток.

 

Терези

Терезам належить балансувати між залученістю в активну професійну діяльність й неспішним осмисленням того, що відбувається в житті. Потрібно одночасно стати і учасником, і спостерігачем. Це дозволить уникнути помилок.

 

Уже в лютому можуть статися важливі зміни в кар'єрі. У вас є всі шанси зайняти керівні позиції - деякі будуть лише тимчасові, а інші - на постійній основі. Впродовж року вкрай важливо виявляти кращі зі своїх якостей. Ваша хороша репутація - запорука успішної взаємодії з людьми.

 

Скорпіон

Скорпіонів потягне на подвиги - як виробничі, так і особисті. Рік буде багатий на подорожі. Кожна буде по-своєму важливою. Зайвих подій в рік Білого Металевого Бика точно не передбачається. Але при всьому цьому слід пам'ятати про відпочинок. Своєчасне чергування праці й розслаблення дозволить вам тримати себе в тонусі та добитися значної фінансової віддачі від своєї діяльності.

 

Стрілець

У 2021 році ви активно переглянете власні життєві пріоритети. Представниці прекрасної статі згадають про те, що для них особисті стосунки важливіші від кар’єри, а ось чоловіки вирішать більше уваги приділити справам, які вважають головними у своєму житті.

 

Так чи інакше, але особливе значення для Стрільців в рік Білого Металевого Бика матимуть міжособистісні відносини. Важливо зберігати душевну теплоту з довколишніми, і намагатися налагодити спілкування з тими, з ким поки не вдалося знайти спільну мову. Жовтень стане найприбутковішим місяцем в році.

 

Козоріг

У цьому році ви впевнено йтимете до поставлених цілей. 2021 рік для вас - це переважно професійна, творча й особиста боротьба за успіх. Боротьба - з власними особистими слабкостями, але ніяк не з конкурентами. Білий Металевий Бик підтримає вас своєю енергією. Важливо проявляти гнучкість, щоб не опинитися в тупику. Якщо якийсь підхід не спрацює, важливо буде зробити поворот на 180 градусів й відшукати метод, який краще підходитиме до поточної ситуації.

 

Водолій

Білий Металевий Бик буде радий, якщо під його заступництвом ви зважитеся на серйозні зміни в особистому житті. При цьому не варто надто поспішати. Важливо приділити достатньо часу підготовці та плануванню. Кращий час для рішучих кроків у 2021 році - початок весни. Це дозволить і сили зберегти, і не наробити помилок. В цілому рік сприятливий. Ви будете здорові, фінансово забезпечені, майже завжди в гарному настрої. Головне - дотримуйтеся ефективних стратегій, тоді успіх неминучий.

 

Риби

Риби зробили для себе багато висновків з 2020 року. Не всі життєві уроки пройшли безболісно, але зараз встановлюється період, коли час застосувати всі накопичені знання собі на користь. А можливості для цього обов'язково будуть. Люди довкола сповняться до представників вашого Знака особливою симпатією.

 

Уже в лютому можна розраховувати на вигідні комерційні угоди та привабливі фінансові пропозиції. Літо підкине безліч цікавих варіантів для відпочинку.

В цілому 2021 рік пройде для Риб доволі тихо - в певній медитативній зосередженості. Відсутність поспіху допоможе глибше й краще оцінювати ситуації, що дасть можливість віднайти найкращі й найперспективніші шляхи до набуття щастя.

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок