Гороскоп на березень 2021 року для всіх знаків Зодіаку


Березень 2021 року поверне на небосхил Сонце, нашого головного покровителя. Домінантною цього місяця буде зоряна трійця Сонце-Марс-Меркурій. Яскраво виражених негативних планет в цьому періоді немає, але часом негативні випромінювання можуть виходити від Венери, Юпітера та Місяця. Однак для кожного конкретного знаку Зодіаку ситуація складатиметься по-своєму.

Для багатьох березень стане одним з найбільш непередбачуваних періодів 2021 року. Це відбуватиметься здебільшого через незрозумілі та непрогнозовані події. Вищі сили тісно стикнуться зі світом людей. Ось чому не варто дивуватися, коли хтось із вашого оточення раптово кардинально змінить своє ставлення до вас або до певного надважливого питання. Однак розібратися в цій ситуації все ж варто. Лише зрозумівши справжнє підґрунтя подій, ви зможете обрати оптимальний шлях для руху вперед. А найгірше, що може трапитися на будь-якому життєвому напрямку, це простій та зниження динаміки, обумовлене не вашими бажаннями, а зовнішніми чинниками.

 

Перша декада березня 2021 буде більше чуттєвою, ніж раціональною. Втім знайдеться чимало винятків. В особистих стосунках на початку місяця не варто робити поспішних висновків, навіть якщо все складатиметься ідеально. Будьте уважні з людьми, про яких мало знаєте. Те ж стосується й професійного аспекту. Не бажано поспішати з прийняттям важливих рішень. Це не найкращий момент для розширення бізнесу чи підписання угод. Краще попрацювати з тим, що у вас вже є, причому успішнішою буде командна робота. Крім того, на початку місяця існує ризик виробничої травми, тому зберігайте пильність й в жодному разі не порушуйте техніку безпеки. Можливі несподівані фінансові бонуси з альтернативних джерел й візит далеких родичів, який викличе здивування.

 

Друга декада березня 2021 виявиться не настільки динамічною й перспективною, як того б хотілося. Проте все пов'язане з містикою відбуватиметься саме в ці дні. Зірки одразу попереджають - не варто нічого боятися. Пряма небезпека не загрожує ні вам, ні вашим рідним. Що стосується химерних подій, то вони відбуватимуться з певних зовнішніх причин. Взаємодіяти з ними чи ні - вирішуйте самі. У цьому питанні немає особливого ризику. Проте, якщо буде бажання ви можете досить круто змінити власне життя. Для тих, у кого немає других половинок, середина місяця стане періодом одкровень, а сімейних людей чекає відносний спокій. На робочому фронті можливі локальні зміни. Деякі знаки Зодіаку однозначно зможуть перевести їх в розряд глобальних й отримати користь від досягнутого результату.

 

Третя декада березня 2021 збереже певну непередбачуваність та містичність, але ближче до кінця місяця все стабілізується й конкретизується. Зірки радять викластися на всі сто для досягнення мети. Підприємцям є сенс все перевірити ще раз перед фінальним ривком. Не бійтеся використовувати всі можливості. З точки зору бізнесу завершальна частина місяця підходить для відповідальних рішень. А ось в особистих стосунках як і раніше не варто поспішати, хоча деяким сімейним знакам цього буде дуже хотітися. Ситуацію може ускладнити раптова весняна нудьга, позбутися якої допоможуть посиденьки з друзями й легкі пригоди. В цілому, місяць завершиться в хорошому настрої й з потенційними перспективами. Багато що складатиметься індивідуально й залежатиме від вашого власного вибору. Проте, основні тенденції на цей період очікуються виключно позитивні.

Популярні дописи з цього блогу

Якщо ти вже вирішила піти, то йди лише один раз: 8 дорогоцінних заповідей для жінок

Жіноча гординя у стосунках із чоловіками

40 мудрих, дотепних та завжди актуальних цитат Вінстона Черчилля