Полуничний торт


Якщо ви гадали, що желе та бісквіт непоєднувані, то пропоную здивуватися, спробувавши желейний торт з бісквітом та полуницею. 
 
 
Складники:

Яйце куряче - 6 шт.
 
Цукор - 150 г.
 
Борошно пшеничне - 180 г.
 
Сметана - 220 г.
 
Збиті вершки - 550 г.
 
Цукрова пудра - 100 г.
 
Полуничне желе - 1 уп.
 
Полуниця.



 
Приготування:

1. Розбиті яйця вибити в глибокий посуд, додати цукор, збивати міксером на малій швидкості, поки не сформується повітряна піна. 
 
2. До піни, поступово і невеликими порціями, всипати борошно та обережними рухами вінчика замісити тісто. 
 
3. Випікати 20 хвилин, у попередньо розігрітій до середньої температури духовці. З отриманої маси вийде 2 бісквіти.
 
4. Желе залити теплою водою, щоб воно повністю розчинилося.
 
5. Збиті вершки додати до сметани, всипати цукрову пудру, ретельно збити. 
 
6. Отриманим кремом обмазати один корж, який до цього часу повинен охолонути до кімнатної температури. 
 
7. Порізані ягоди рівномірно розподіляють по поверхні коржа, зверху укладають наступний корж, який так само покривають шаром крему. 
 
8. Цю конструкцію зверху прикрашають цілими ягодами, заливають їх желе і відправляють десерт в холодильник до повного застигання.

Смачного Вам!

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

20 дивовижних цитат Агати Крісті, які допоможуть вам знайти вихід з будь-якої ситуації