Базовий гардероб сучасної жінки



Які речі мають бути в базовому гардеробі сучасної жінки

Кожен новий день жінка починає з вибору одягу. Як правило, це вимагає багато часу і зусиль. Може, саме тому, жінки такі не пунктуальні))) З метою економії часу, у всіх представниць прекрасної половини людства повинен бути базовий гардероб, який би підкреслював індивідуальність, стильність та вид діяльності.

Отже, що ж має бути в базовому гардеробі:

1. Світла блузка або сорочка
Блузок або сорочок має бути мінімум дві, що б була можливість зміни. Найкращий варіант, коли одна сорочка біла, а друга має якийсь відтінок. Колір другої сорочки обирається під власні уподобання.

2. Спідниця
Спідниця може бути як середньої довжини, так і міні. Важливо, що б вона була строгою, сиділа по фігурі та підкреслювала лінію талії. Обирати спідницю слід під індивідуальні особливості фігури.

3. Джинси й штани
Джинси це обов'язковий, універсальний та вічно модний атрибут жіночої моди, який завжди виглядає відмінно. Їх можна одягнути практично під все. Колір повинен бути в темних тонах, наприклад темно-синій або темно-сірий. Фасон і крій необхідно обирати відповідно до особливостей фігури.

Темні штани в гардеробі хоча б одні, але повинні бути. Вони прості й досить універсальні. Підійдуть під будь-який тип фігури, досить правильно підібрати фасон.

4. Чорна сукня
Жоден елемент гардеробу не робить жінку такою жіночною, як це робить чорна сукня. Її можна одягнути куди завгодно, і роботу, і на вечірку. Головне правильно розставити акценти за допомогою аксесуарів. До неї пасуватимуть різного кольору туфлі та сумочки, в правильно підібраній кольоровій гамі. Як відомо, чорний колір робить нас стрункішими. Для цього необхідно обирати сукню з чіткими лініями та таку, яка добре сидить по фігурі.

5. Піджак
Це необхідний елемент гардеробу. Його можна одягнути зі спідницею або штанами, і чудово підходить для офісних працівників. Якщо його одягнути з джинсами, то такий дует пасуватиме для прогулянок.

6. Спортивний костюм і спортивне взуття
Один спортивний костюм та одна пара взуття під нього, повинна лежати на поличці в шафі. Це саме те, що потрібно жінці для відпочинку на природі. Звичайно ж, потрібні будуть якісні жіночі шкарпетки, в яких ногам буде комфортно. Є спеціальні спортивні шкарпетки, є короткі, які ідеально підходять для літа.

7. Плащ та пальто
У холодну пору року саме ці елементи гардеробу врятують від холоду. Строгий, класичний плащ пасуватиме до будь-якого вбрання і в ньому завжди можна відчувати себе стильною. Пальто може бути спокійного тону, в різних стилістичних варіантах.

8. Туфлі на підборах
Цей елемент одягу краще мати в бежевому та чорному кольорі, з різною висотою каблука. Класичні туфлі на високих підборах додають жінці стрункості і елегантності. Туфлі із середньою висотою каблука підходять для щоденного використання.

9. Балетки
Балетки досить універсальні. Виглядають жіночно та акуратно. Підходять під будь-який тип одягу. Кольори повинні бути нейтральними та спокійними.

10. Чоботи
Чоботи повинні бути зроблені з якісного матеріалу, зручні та добре сидіти на ніжці.

11. Сумка
Сумочка повинна бути невеликого розміру, зі знімними ручками й нейтрального кольору, щоб пасувала і до джинсів, і до більш суворого одягу.

Якщо мати всі перераховані вище речі у своєму гардеробі, то можна прокинувшись вранці не морочитися над пошуками відповідної речі. Базовий гардероб тим і хороший, що всі речі в ньому взаємозамінні, і ви завжди виглядатимете надзвичайно.
__________________________ 

Вас може зацікавити:

40 порад, як правильно доглядати та зберігати одяг
10 ідеальних поєднань кольорів. Безпрограшні варіанти
15 стильних порад від Коко Шанель
Стильно,просто, зі смаком: Стиль Кежуал в жіночому гардеробі

Популярні дописи з цього блогу

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

20 дивовижних цитат Агати Крісті, які допоможуть вам знайти вихід з будь-якої ситуації