Гороскоп на жовтень 2020 для всіх знаків Зодіаку

 

Гороскоп на жовтень 2020 року вказує на м'який період зі зниженою динамікою подій. Така ситуація складається через продовження домінування Сатурну, але місце Меркурія, який складав йому компанію в попередньому місяці, займає Сонце. Сонце увійде в когерентність з владикою часу, стримуючи потенційний негатив Марса й агресивну динаміку червоної планети. Саме тому другий осінній місяць буде відносно спокійним, проте, у сфері професійної діяльності все ще можливі істотні перетворення. Також зберігається ризик простудних захворювань, традиційних для цього сезону. Особливо поберегтися варто людям, які страждають хронічними захворюваннями дихальної та серцево-судинної систем. Цей період добре підходить для відновлення й реабілітації. У професійній галузі жовтень вдалий для нових починань. У сфері любовних стосунків вітається перевага почуттів над розумом, але без імпульсивності та фанатичності.

 

 

Перша декада жовтня 2020 для більшості знаків Зодіаку буде показовим періодом. Зараз нам належить підбити підсумки, зробити важливі висновки, а також визначити концепцію розвитку на найближчі місяці до кінця цього року. Жодна зі сфер нашого життя не переважатиме над іншою, хоча деякі зодіакальні знаки явно стануть винятком із цього правила. В цілому, гороскоп рекомендує застосовувати максимально гнучку стратегію, щоб мати можливість в будь-який момент змінити точку докладання сили. Однак у тих з нас, хто має достатньо кваліфікації та об'єктивно може претендувати на статус «Кращий у своїй справі», це буде лише перестраховкою. Перебуваючи під тотальним заступництвом Білого Щура, ці люди в зеніті осені отримають найбільший контроль над подіями, що відбуваються. Як використовувати цю унікальну можливість та як довго триватиме тенденція - залежить, знову ж таки, від нашого професіоналізму. Ставку потрібно робити на наполегливу працю й дипломатію. Розв'язувати проблеми поспішно буде затратно, та й задоволення від виконаної роботи такий варіант не обіцяє.

 

Друга декада жовтня 2020 багато в чому продовжить тенденції початку місяця, але тут варто бути уважними тим з нас, хто не перебуває в постійних стосунках. Це стосується всіх знаків Зодіаку - гороскоп прогнозує підвищення ймовірності зустріти другу половинку. Хоча це не обов'язково буде романтичний зв’язок, мова цілком може йти про дружбу або ділове партнерство, але в будь-якому випадку не варто упускати цю можливість. У сімейних питаннях варто уникати конфліктних ситуацій, але не тікаючи від них, а припиняючи. Гороскоп рекомендує використовувати певні серйозні заходи запобіжного характеру, щодо молодшого покоління. Тут самі стосунки можуть відійти на другий план, важливіше виключити ризик. А ось на робочому напрямку без нього (ризику) не обійтися. Але це буде ризик усвідомлений, на який ми підемо, як то кажуть, зі знанням справи. Якщо виграємо - отримаємо покращання фінансового становища. Якщо не вдасться - просто збережемо вже наявні позиції.

 

 

Астрологічний прогноз на третю декаду жовтня 2020 всім знакам Зодіаку обіцяє поступові зміни й рекомендує не зациклюватися на проблемах. Сімейні люди можуть поекспериментувати, а тим, хто не перебуває в серйозних стосунках варто витратити вільний час на саморозвиток. Зайняті в власному бізнесі можуть мати невеликі неприємності, але досить швидко минуть їх, отримавши важливий досвід й нові можливості. Ті, хто трудиться в колективі, вирішать щось змінити, або ж зміни наздоженуть вас самі. Це гарний час, щоб почати власну справу. Також друга половина місяця, а точніше - його третя, фінальна частина, сприятлива для обговорення важливих питань, що стосуються всіх членів вашої родини. Будьте доброзичливими та послідовними. Кінець жовтня дасть можливість кожному з нас змінити себе. Також в завершальний період місяця ймовірні романтичні моменти й цікаві, хоча й швидкоплинні знайомства.

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

10 способів навчитися насолоджуватися життям