Гороскоп на листопад 2020 року для всіх знаків Зодіаку

 

Листопад 2020 року обіцяє нам різке підвищення динаміки подій та прискорення робочого ритму в порівнянні з попередніми етапами.

 

Можливо вас зацікавить:

Астрологічний прогноз на 2021 рік

 

Такий прогноз актуальний для всіх знаків Зодіаку (за рідкісним винятком), оскільки Сатурн, один з основних небесних покровителів 2020 року, буде посилений внаслідок позиції Марса. Це й додасть періоду агресивності, наполегливості, регулярної зміни подій. Водночас останній місяць осені буде доволі чуттєвим та романтичним. Однак, не завжди буде доцільно піддаватися почуттям, а відверту пристрасть й зовсім краще взяти під жорсткий контроль, інакше можна опинитися в пікантному становищі, з якого потім доведеться довго й наполегливо виплутуватися. Зараз можна вдало поборотися за місце під сонцем й домогтися бажаного практично у будь-якому напрямку.

 

Перша декада листопада 2020 з точки зору загального астрологічного прогнозу не принесе нам концептуальних змін. Грубо кажучи, працюватимемо з тим, що маємо. Це хороший період для початку й розвитку бізнесу. Крім того, небесні покровителі будуть більше допомагати людям творчим та ризиковим, однак це має бути зрілий ризик - прорахований, а не імпульсивний. Зараз не варто розраховувати на перманентне підвищення доходу. Багатьом доведеться попрацювати на перспективу. У сфері особистих стосунків можливе виникнення нетривіальних та навіть відверто химерних ситуацій, з якими буде не так вже й просто впоратися без підтримки. Поради друзів будуть доречними, а ось до заступництва поважних знайомих осіб поставтеся з обережністю. Це не дуже вдалий варіант - стати боржником когось, хто має надто високий статус.

 

Друга декада листопада 2020 поглиблюватиме основні тенденції. Когось чекатиме серйозні перемовини, а хтось встане перед важливим вибором. Певні події та обставини можуть стати буквально доленосними, тому на них варто сконцентрувати максимум уваги й зусиль. Це вдалий час для самотніх людей і для тих, хто прагне почати нові стосунки - романтичні, дружні, ділові. Деякі вчинки стануть універсальними й допоможуть просунутися одразу в декількох напрямках. У сфері професійної діяльності варто форсувати події, але в середині місяця не варто укладати важливих договорів та підшукувати нових ділових партнерів. Краще перенести це на кінець листопада або навіть на грудень.

 

Астрологічний прогноз на третю декаду листопада 2020 дає наступні рекомендації. По-перше, це важливий час для розв'язання застарілих проблем. Левову частку вільного часу рекомендується присвятити сім'ї або відносинам, що лише розвиваються, це зараз важливіше прибутку. З іншого боку - якщо особисті питання не вимагають миттєвої присутності, то не варто штучно нагнітати обставини. Ще один важливий момент - можливість реалізувати творчий потенціал на несподіваному, зовсім не властивому нам напрямку. В цілому, листопад 2020 буде сприятливим, головне - не боятися роботи та не турбуватися про відверті дрібниці. 

Популярні дописи з цього блогу

Гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

9 відмінностей у поведінці розумних та обмежених людей

10 способів навчитися насолоджуватися життям