Гороскоп на лютий 2021 року для всіх знаків Зодіаку

 

Можливо вас зацікавить:

Астрологічний прогноз на 2021 рік


Гороскоп на лютий 2021 року передбачає складний період, який потребуватиме неабиякого напруження сил. Вищезазначене актуально для тих, хто бажає домогтися поставленої мети. Якщо ж поточний стан справ вас влаштовує, можна взагалі нічого не робити. 

 

 

Цей період характеризується зниженням енергетики Сонця. Головними покровителями стають Марс та Місяць. Саме тому в лютому багато що зміниться. Як мінімум, емоції стануть відігравати важливу, якщо не панівну роль. Однак контролювати свої слова та дії, як і раніше потрібно, оскільки Бик, покровитель цього циклу, не схвалить необґрунтованих ризиків та висловлювань, продиктованих емоційними імпульсами. Цього місяця практично всі події матимуть цілком однозначне підґрунтя, тому розвиток ситуації прогнозований. Це дає перевагу тим, хто вміє планувати й прораховувати дії опонентів. А ось в особистих питаннях для прийняття правильного рішення може знадобитися трохи спонтанності.

 

Перша декада лютого 2021 не стане закономірним продовженням січня, тому що в гру вступлять нові персонажі, й багато що зміниться. Власникам своєї справи (бізнесу), варто все робити вчасно й не затягувати з прийняттям важливих рішень. Тим, хто працює в організації є сенс сфокусуватися на перспективах, а від проєктів, які очевидно не вдасться довести до фіналу, бажано відмовитися. Зорезнавці рекомендують бути гнучкими й не слідувати сліпо добре знайомим шляхом. Цілком ймовірно, є кращі маршрути. А є й ризиковані! Якщо це усвідомлений крок, й ви готові зустрітися з наслідками, то його варто зробити. Хоча у сфері особистих стосунків кидатися у вир з головою буде помилкою. Загалом, не беріть все близько до серця. Ситуація ще зміниться.

 

Друга декада лютого 2021 принесе більше динаміки. Причому певні моменти нагадуватимуть інтерактивне кіно - за короткий проміжок часу вам потрібно буде прийняти складне рішення, або це рішення приймуть за вас. З цим зіткнуться всі знаки Зодіаку, тому є сенс заздалегідь підготуватися. Якщо ваша робота пов'язана з IT-сферою, нічого не пускайте на самоплив. Краще тричі перевірте проєкт перед здачею. Якщо працюєте в гуманітарній сфері, дослухайтеся до підказок серця. Раціональний шлях може бути не найправильнішим. У будь-якому випадку попереду виявляться ті, хто вміє працювати з повною самовіддачею. Тільки не потрібно доводити цей пункт до фанатизму, адже Бик сприяє наполегливим, але не трудоголікам. У сфері особистих взаємин нічого критичного не очікується.

 

Третя декада лютого 2021 відрізнятиметься від початку й середини місяця тим, що в цей час особисті стосунки відсунуть на другий план всі інші сфери. Навіть на професійному фронті багато що залежатиме від ситуації всередині сім'ї, від взаємин з близькими й коханими, в тому числі - з потенційними партнерами. Не варто будувати далекосяжних планів. Зорезнавці радять жити сьогоднішнім днем. Це чудова можливість зрозуміти себе, усвідомити - на що ви здатні, і як далеко можете зайти. Всі сімейні перипетії в однозначно вгамуються. Причому, навіть без вашої безпосередньої участі. Фінал місяця обіцяє перемогу, але не умиротворення. Це вже залежатиме від прийнятих рішень.

Популярні дописи з цього блогу

Як стати самодостатньою: 10 правил впевненої в собі жінки

20 цитат Стіва Джобса, які змінять твою свідомість

Як навчитися говорити «ні» та перестати догоджати довколишнім